Opleidingen of training Haarstylist Arnhem

Zoek je een opleiding Haarstylist in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Haarstylist die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Haarstylist Arnhem

Zou je graag Haarstylist willen worden? Of ben je al Haarstylist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Haarstylist in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Haarstylist in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Haarstylist in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Haarstylist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Haarstylist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Haarstylist

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren

Hoe word je een Haarstylist? 

De opleiding tot Haarstylist duurt bij een regionaal opleidingcentrum 2 jaar. Hierna kan een allroundkapper vervolgopleiding worden gevolgd welk 1 jaar duurt. Uiteindelijk behaalt de scholier een mbo-diploma niveau 3. De opleiding kan op verschillende manieren worden gevolgd. Zo kan een scholier ervoor kiezen school te gaan en op de afgesproken tijden stage te lopen. Maar een scholier kan er ook voor kiezen 1 dag in de week naar school te gaan en de rest van de week bij een Haarstylist te werken die is goedgekeurd door het KOC. 

Nadat de scholier het diploma heeft behaald kan hij of zij gaan werken in een kapsalon. Hier leert een Haarstylist het meest, hier doen ze nieuwe technieken op. Ook kunnen ze bijscholingscursussen blijven volgen om op de hoogte te zijn van de laaste modetrends en technieken.


Filter