Opleidingen Haarstylist

Zou je graag Haarstylist willen worden? Of ben je al Haarstylist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Haarstylist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De opleiding tot Haarstylist duurt bij een regionaal opleidingcentrum 2 jaar. Hierna kan een allroundkapper vervolgopleiding worden gevolgd welk 1 jaar duurt. Uiteindelijk behaalt de scholier een mbo-diploma niveau 3. De opleiding kan op verschillende manieren worden gevolgd. Zo kan een scholier ervoor kiezen school te gaan en op de afgesproken tijden stage te lopen. Maar een scholier kan er ook voor kiezen 1 dag in de week naar school te gaan en de rest van de week bij een Haarstylist te werken die is goedgekeurd door het KOC. 

Nadat de scholier het diploma heeft behaald kan hij of zij gaan werken in een kapsalon. Hier leert een Haarstylist het meest, hier doen ze nieuwe technieken op. Ook kunnen ze bijscholingscursussen blijven volgen om op de hoogte te zijn van de laaste modetrends en technieken.

De 1 beste opleidingen voor een Haarstylist:

Hairstylist

| Thuisstudie |€ 239.00 | Max. deelnemers: 42 | Totale lesduur: 6

Leer met enkele eenvoudige middelen en technieken moderne, klassieke of juist sprookjesachtige kapsels te stylen. Vlechten, krullen, brushen, stylen, opsteken… met één bos haar kun je duizend verschillende kapsels maken. Als Hairstylist weet jij er wel raad mee! In deze thuisstudie ontdek je stap voor stap hoe je futloos haar weer volume geeft, hoe je …