Opleidingen of training Hondentrainer Eindhoven

Zoek je een opleiding Hondentrainer in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Hondentrainer die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Hondentrainer Eindhoven

Zou je graag Hondentrainer willen worden? Of ben je al Hondentrainer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Hondentrainer in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Hondentrainer in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Hondentrainer in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Hondentrainer

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Hondentrainer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Hondentrainer

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Hondentrainer? 

Er zijn twee mogelijkheden om in de diersector te werken als Hondentrainer. Er is een mogelijkheid voor een opleiding op MBO niveau en een opleiding op HBO niveau.

De opleiding voor Africhter of Kynologisch Instructeur besteedt vooral aandacht aan de diverse aspecten van gedrag. Aan de ene kant gewenst gedrag en aan de andere kant ongewenst gedrag.

Ongewenst gedrag of probleemgedrag hoeft niet altijd onnatuurlijk gedrag te zijn. Toch leer je als hondentrainer wel hoe je dergelijk gedrag om kunt buigen. Belangrijk daarbij is hoe honden leren en hoe jij daar als Hondentrainer op in kunt spelen. 

Er is aandacht voor het opstellen van een lesplan, veiligheidsaspecten en hoe je les moet geven aan groepen en individuen.


Filter