Hoogleraar Kunstmatige intelligentie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep hoogleraar kunstmatige intelligentie. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je hoogleraar kunstmatige intelligentie wordt.

 

Wat is een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie?

Als hoogleraar Kunstmatige intelligentie doceer je een vak binnen de studie Kunstmatige intelligentie .  Vaak geeft de hoogleraar Kunstmatige intelligentie colleges aan een universiteit waar deze studie genoten kan worden. Tevens begeleidt de hoogleraar Kunstmatige intelligentie werkgroepen binnen deze studie. Voor het geven van colleges dient de hoogleraar Kunstmatige intelligentie deze zeer goed voor te bereiden. De colleges worden gegeven aan grote groepen mensen en dienen niet alleen inhoudelijk goed te zijn maar ook geïllustreerd en ondersteund te worden door een goede presentatie. Hiervoor kan de hoogleraar Kunstmatige intelligentie bijvoorbeeld een powerpointsheets gebruiken.

Voor het begeleiden van de werkgroepen is het belangrijk dat de hoogleraar Kunstmatige intelligentie de stof goed doorneemt die wordt behandeld in de les. Verder kijkt de hoogleraar Kunstmatige intelligentie eventuele papers en/of tentamens na die de desbetreffende werkgroep maakt. De hoogleraar Kunstmatige intelligentie neemt dus ook vaak werk mee naar huis. Verder is het belangrijk dat de hoogleraar Kunstmatige intelligentie op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen die zich binnen het vak van Kunstmatige intelligentie voordoen.  Er wordt dus wel van de hoogleraar Kunstmatige intelligentie verwacht dat deze zich veel inleest tijdens maar ook naast de werkuren.Wil je werken als Hoogleraar Kunstmatige intelligentie?

Werk je al als Hoogleraar Kunstmatige intelligentie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Hoogleraar Kunstmatige intelligentie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Hoogleraar Kunstmatige intelligentie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Hoogleraar Kunstmatige intelligentie in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Studenten
  • Hoogleraar Kunstmatige intelligentie
  • Hoogleraar aan Universiteit

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €4000 tot €6000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Wat verdient een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie?

Het salaris van de hoogleraar Kunstmatige intelligentie kan verschillend zijn. Het hangt er ten eerste van af hoeveel uren per week de hoogleraar Kunstmatige intelligentie les geeft aan de universiteit. Tevens hangt het ervan af hoe intensief de uren zijn die de hoogleraar Kunstmatige intelligentie doceert. Zo is het geven van hoorcolleges intensiever dan het begeleiden van een werkgroep. Daar komt bij dat er veel voorbereidings tijd  aan het geven van een collega vooraf gaat. Ook hangt het ervan af hoeveel ervaring de hoogleraar Kunstmatige intelligentie heeft in het les geven, hoe lang de hoogleraar Kunstmatige intelligentie al aan de universiteit doceert en hoe vaak de hoogleraar Kunstmatige intelligentie is gepromoveerd. 

Salarisschaal Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Er zijn geen vacatures Hoogleraar Kunstmatige intelligentie aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie in werkt.

Meer weten over de sector waar een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie in werkt

Bekijk werken in Onderwijs

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Wat is de toekomst van Hoogleraar Kunstmatige intelligentie?

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor een hoogleraar Kunstmatige intelligentie . De hoogleraar Kunstmatige intelligentie begint na zijn of haar eerste promotie met doceren aan een universiteit. Maar als de hoogleraar Kunstmatige intelligentie na een aantal jaar weer een nieuw proefschrift schrijft dat bijvoorbeeld gepubliceerd wordt in een wetenschappelijk blad dan zal het aanzien en het salaris van de hoogleraar Kunstmatige intelligentie in kwestie groeien. Ook is het heel erg goed voor de carrière van de hoogleraar Kunstmatige intelligentie om te promoveren aan een universiteit in het buitenland. Hoe meer onderzoeken en proefschriften de hoogleraar Kunstmatige intelligentie schrijft, hoe meer de hoogleraar weet en daar gaat het binnen een wetenschappelijk vakgebied om. De hoogleraar Kunstmatige intelligentie heeft dus zelf in de hand in hoeverre hij of zij dit aanzien wil vergroten na de eerste promotie. 

Baankans Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Hoogleraar Kunstmatige intelligentie worden: Opleidingen tot Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Wil je hoogleraar kunstmatige intelligentie worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie? 

Om hoogleraar Kunstmatige intelligentie moet je in eerste instantie de opleiding Kunstmatige intelligentie volgen. Dit kan aan verschillende universiteiten in Nederland. Deze studie duurt vier jaar en om deze studie te volgen is een diploma voortgezet wetenschappelijk onderwijs  (VWO) een vereiste. Na de studie van Kunstmatige intelligentie te hebben afgerond kan een afgestudeerde student vele kanten op. Hij/zij kan het beroepsleven ingaan maar kan er ook voor kiezen om werkzaam te blijven aan een universiteit. Een toekomstige hoogleraar Kunstmatige intelligentie zou bijvoorbeeld kunnen assisteren in werkgroepen aan de desbetreffende universiteit om zo ervaring op te doen.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de toekomstige hoogleraar Kunstmatige intelligentie gaat promoveren. De hoogleraar Kunstmatige intelligentie moet hier voor een promotieonderzoek schrijven dat moet worden beoordeeld door andere hoogleraren binnen Kunstmatige intelligentie . Als de persoon in kwestie op deze manier een onderzoek heeft verricht en iets heeft toegevoegd aan het vak Kunstmatige intelligentie , dan is hij/zij bekwaam om te doceren aan de universiteit.  Uiteraard kan de hoogleraar Kunstmatige intelligentie nog vaker promoveren. Hoe vaker een hoogleraar Kunstmatige intelligentie promoveert, des te hoger in aanzien de leraar in kwestie staat. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Er zijn geen opleidingen Hoogleraar Kunstmatige intelligentie aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie in werkt

Bekijk alle opleidingen Onderwijs


Netwerk Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Met wie werkt een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie samen? 

Ten eerste heeft de hoogleraar Kunstmatige intelligentie veel te maken met studenten. Er bestaat op een universiteit en zeker binnen de werkgroepen ook veel interactie tussen de hoogleraar Kunstmatige intelligentie en zijn of haar pupillen. Studenten worden ook getraind om veel na te denken en met vragen naar de hoogleraar Kunstmatige intelligentie te komen. Tevens heeft de hoogleraar Kunstmatige intelligentie veel contact met andere hoogleraren binnen de studie Kunstmatige intelligentie . Er wordt veel overleg gepleegd over tentamens, resultaten, colleges en de te doceren stof. Via het netwerk van collega´s komt de hoogleraar Kunstmatige intelligentie dan ook aan zijn-haar uren. Er wordt binnen het team gekeken hoeveel leraren er zijn binnen het vakgebied en elke hoogleraar krijgt een aantal uren. Mocht het zo zijn dat de hoogleraar Kunstmatige intelligentie niet aan genoeg uren kan komen binnen een bepaalde universiteit dan kan er contact op worden genomen met andere universiteiten in Nederland en in het speciaal met het vakgebied Kunstmatige intelligentie . 


  • Studenten
  • Hoogleraar Kunstmatige intelligentie
  • Hoogleraar aan Universiteit
Hoogleraar Kunstmatige intelligentie


Organisaties waar een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie meestal werkt.

Waar werkt een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie?

De hoogleraar Kunstmatige intelligentie zal doorgaans op een universiteit lesgeven en dus niet werkzaam zijn bij een profit organisatie. Echter, als de hoogleraar Kunstmatige intelligentie met zijn of haar kennis werk zoekt binnen commerciële bedrijven en hier bijvoorbeeld cursussen geeft dan zal het wel meer de kant opgaan van een profit organisatie. Dit komt alleen vrij weinig voor. Meestal blijft een hoogleraar Kunstmatige intelligentie werkzaam binnen het vakgebied aan een universiteit. Of in het doceren of in het schrijven van wetenschappelijke artikelen en proefschriften. 

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Waar kun je het beste werken als Hoogleraar Kunstmatige intelligentie? Hieronder vind je de best door de Hoogleraar Kunstmatige intelligentie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Hoogleraar Kunstmatige intelligentie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Hoogleraar Kunstmatige intelligentie:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie.

Welke competenties heeft een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie nodig?

Een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Hoogleraar Kunstmatige intelligentie passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie nodig? 

De hoogleraar Kunstmatige intelligentie moet overwicht hebben. De hoogleraar in kwestie moet voor volle zalen durven spreken en de aandacht winnen van vele studenten. Daarvoor is het belangrijk dat de hoogleraar Kunstmatige intelligentie leiding kan geven en op zich kan nemen. Tevens moet de hoogleraar Kunstmatige intelligentie vooral in werkgroepen waarin de hoogleraar doceert een goede waarnemer zijn. De hoogleraar moet in staat zijn om in een groep studenten elke individuele student op waarde te schatten en indien nodig extra aandacht te kunnen geven. Het is dus belangrijk dat de hoogleraar Kunstmatige intelligentie aandacht heeft voor elke leerling afzonderlijk.

Bekijk de persoonstypen voor Hoogleraar Kunstmatige intelligentie


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Hoogleraar Kunstmatige intelligentie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Hoogleraar Kunstmatige intelligentie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Hoogleraar Kunstmatige intelligentie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Hoogleraar Kunstmatige intelligentie iets voor je?

Zou je graag Hoogleraar Kunstmatige intelligentie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Hoogleraar Kunstmatige intelligentie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar