Boeken Horecaondernemer

Wanneer je Horecaondernemer bent, zijn er niet veel functies om naar door te groeien. De ondernemer staat reeds zelf aan het hoofd van zijn bedrijf. Wel is het natuurlijk mogelijk om het bedrijf uit te breiden, een groter bedrijf te beginnen of meerdere horecaondernemingen op te zetten. Zo kan een ondernemer, wanneer het concept van zijn restaurant aanslaat, bijvoorbeeld meerdere restaurants met hetzelfde concept op verschillende plekken in het land opstarten. Uiteindelijk kan je het als Horecaondernemer zo groot aanpakken als je zelf wilt.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Horecaondernemer. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Horecaondernemer. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Horecaondernemer die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een Horecaondernemer:

Oesters, ham & koekjes

Oesters, ham & koekjes

Oesters, ham & koekjes - Nederlands | Paperback | 9789082303100 | 128 pagina's

Oesters, ham & koekjes, een inspiratieboekje vol tips en ideeën voor horeca ondernemers en hun personeel. Oesters, ham & koekjes is samengesteld door horeca-expert Petra Venekamp, die aan de hand van 5 thema’s tips geeft waarmee mensen in de horeca direct inspiratie opdoen. De thema's zijn marketing & communicatie, styling, wet- en regelgeving, operationele tips …

Behoud uw horecaklanten verhoog uw klantentrouw

Behoud uw horecaklanten verhoog uw klantentrouw - Nederlands | Bindwijze overig | 9789075970012 | 172 pagina's