Boeken HR Assistent

Er zijn ruim voldoende vacatures aanwezig voor wie aan de slag wil als HR assistent. Ieder bedrijf heeft immers te maken met HRM en heeft daarvoor een HR manager en vaak ook een HR Assistent voor in dienst.

HR Assistent is vaak een startersfunctie waarna doorgroei mogelijk is. Afhankelijk van je opleiding en eigen interesses kun je doorstromen naar de functie van HR adviseur. In eerste instantie zul je dan nog redelijk wat administratie voor je rekening nemen. Pas wanneer je senior HR adviseur wordt krijg je ook meer verantwoordelijkheden.

Uiteindelijk kun je tevens HR manager of directeur worden en geef je dus ook leiding aan meer mensen op de HRM afdeling.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep HR Assistent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep HR Assistent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de HR Assistent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een HR Assistent:

Management support  -   HR-taken voor managementondersteuners

Management support - HR-taken voor managementondersteuners

Management support - HR-taken voor managementondersteuners - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789462150706

Management support - HR-taken voor managementondersteuners 1e druk is een boek van Doreen Ijlst uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462150706 Management support - HR-taken voor managementondersteuners

Assistente de recursos humanos

Assistente de recursos humanos

Assistente de recursos humanos - Druk: 2 | E-book | 9788539622191

O profissional em início de carreira tem, nesta publicação, a oportunidade de conhecer as bases da área de Recursos Humanos. As autoras apresentam temas direcionados ao assistente de RH com linguagem clara e objetiva. Processos e programas, como recrutamento e seleção, educação corporativa, gestão de carreira, remuneração e avaliação de desempenho, são esclarecidos nesta obra. …