Boeken Inkoop Manager

 

Het arbeidsperspectief voor de manager Inkoop   is redelijk goed. Er zijn veel bedrijven in deze sector en alle bedrijven hebben behoefte aan goede managers. Als de manager Inkoop  al bekend is of werkzaam is in de sector en beschikt over de juiste kwaliteiten is het vrij makkelijk om door te stromen naar een management functie. Als de manager Inkoop   eenmaal werkzaam is als manager, en het gaat allemaal goed dan zal de manager Inkoop   meer verantwoordelijkheid krijgen. Dit vertaalt zich in het hogere budget waar de manager Inkoop  over moet waken en in het aantal mensen dat de manager Inkoop   leiding geeft. Ook vertaalt dit zich in het salaris wat zal stijgen. Als de manager Inkoop  de hoogste functie heeft bekleed als manager en het bedrijf heeft behoefte aan een nieuwe directeur dan zal de manager Inkoop   hiervoor in aanmerking kunnen komen. Echter, de manager Inkoop   maakt alleen een kans als hij/zij voldoende ervaring heeft opgebouwd in de sector en zich voldoende heeft bewezen. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Inkoop Manager. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Inkoop Manager. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Inkoop Manager die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Inkoop Manager:

OEE voor operators en managers

OEE voor operators en managers

OEE voor operators en managers - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789081503624 | 176 pagina's

OEE (Overall Equipment Effectiveness) is een krachtig instrument om de prestatie van machines te berekenen. Meer nog is het een instrument om de verborgen machineverliezen zichtbaar te maken. OEE laat het verbeterpotentieel van uw machine zien. Een prima start voor continu verbeteren. Dit boek legt helder de OEE uit. Naast de theorie en rekensommen bevat …