Opleidingen of training International Controller Maastricht

Zoek je een opleiding International Controller in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen International Controller die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen International Controller Maastricht

Zou je graag International Controller willen worden? Of ben je al International Controller en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de International Controller in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen International Controller in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen International Controller in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen International Controller

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de International Controller

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie International Controller

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een International Controller? 

Voor de functie van International Controller heb je minimaal een HBO diploma nodig in de richting van Bedrijfskunde of Accountancy. Ook vijf jaar werkervaring is een mininumeis. Daarnaast moet  hij goede kennis hebben van de Engelse taal.


Filter