Opleidingen of training Jongleur Arnhem

Zoek je een opleiding Jongleur in Arnhem? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Jongleur die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Jongleur Arnhem

Zou je graag Jongleur willen worden? Of ben je al Jongleur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Jongleur in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Jongleur in Arnhem:

Timemanagement

Timemanagement | regio Arnhem

Time Management en Persoonlijke Management Voor de duidelijkheid: Tijd is NIET te managen. Je kunt tijd niet sparen, sneller laten gaan of juist vertragen. Je moet het doen met de tijd die per moment voorbij gaat. Wat wel te managen …

  • Onderwerp opleiding Jongleur
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Duur 2 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Jongleur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Jongleur

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Jongleur? 

 

Om Jongleur te worden, is het met name van belang dat je heel erg veel traint, niet opgeeft en spectaculaire variaties kunt verzinnen. Je kunt dit van anderen leren, maar er bestaan ook opleidingen tot Circusartiest met de specialisatie Jongleren. Zo kan in Leeuwarden een opleiding tot professioneel Circusartiest worden gevolgd. Ook in Rotterdam bestaat sinds 2006 de HBO-opleiding Circus Arts. 


Filter