Boeken Junior Pega Developer

Het arbeidsmarktperspectief voor een Junior Pega Developer is zeer goed te noemen! Developers zijn schaars en Pega is een BPM technologie die flink aan de weg aan het timmeren is, zowel in Nederland als internationaal.

Ook de doorgroeimogelijkheden zijn goed. Als Junior Pega Developer start je met de opleidingen Certified System Architect (CSA) en Senior Certified Senior System Architect (CSSA). Je kan binnen de stream van Pega certificeringen doorgroeien naar Lead System Architect (LSA) en Principal System Architect (PSA). Met de bagage van deze opleidingen in combinatie met werkervaring, groei je door naar een senior Pega Developer waarbij soms ook andere werkzaamheden zoals het aansturen van een team en het begeleiden van Junior Pega Developers aan de orde komen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Junior Pega Developer. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Junior Pega Developer. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Junior Pega Developer die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een Junior Pega Developer:

Pegasystems A Complete Guide - 2020 Edition

Pegasystems A Complete Guide - 2020 Edition

Pegasystems A Complete Guide - 2020 Edition - Engels | E-book | 9780655964155

What is customer engagement optimization? How do you determine key work process requirements? What is happening to customer engagement right now? Is there a willingness to commit resources to improving quality in support of shared goals? How can a digital robotic workforce replace labor-intensive manual processes in your organization? Defining, designing, creating, and implementing a …

Pegasystems A Complete Guide - 2019 Edition

Pegasystems A Complete Guide - 2019 Edition

Pegasystems A Complete Guide - 2019 Edition - Engels | E-book | 9780655564928

How have you reacted when you found yourself stalled in an inefficient process? What are the ineffective or least used processes in the Organization? How will business process and behavioral change be managed? What can you achieve with an innovative approach? How can you keep employees and/or stakeholders involved in the process? Defining, designing, creating, …