Junior Pega Developer Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Junior Pega Developer? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep junior pega developer. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je junior pega developer wordt.

 

Wat is een Junior Pega Developer?

Als Junior Pega Developer ben je bezig met het bouwen en implementeren van software met het BPM platform van Pegasystems. Je werkt meestal op locatie van de klant en bent tevens “trusted advisor” voor de klant. Een Junior Pega Developer werkt op het snijvlak van techniek en consultancy.

De eerste 2 maanden staan in het teken van opleiding en ben je bezig met het behalen van je Pega certificeringen (Certified System Architect (CSA) en Certified Senior System Architect (CSSA)).

Daarna ga je deel uitmaken van het Agile projectteam bij de klant. Je gaat dan echt met de software van Pegasystems aan de slag en werkt op een Agile/ Scrum manier samen met andere Pega Developers, Business Analisten, Testers en mensen uit de business.

Naast learning on the job is er ook ruimte om competenties en IT vaardigheden verder te ontwikkelen. Gedurende het opleidingstraject tot Junior Pega Developer is er veel aandacht voor goede begeleiding en coaching.Wil je werken als Junior Pega Developer?

Werk je al als Junior Pega Developer en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Junior Pega Developer worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Junior Pega Developer, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Junior Pega Developer in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Junior Pega Developer
  • Business Analist
  • Software Tester

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2400 tot €2800

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

15


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Junior Pega Developer

Wat verdient een Junior Pega Developer?

Afhankelijk van vooropleiding en ervaring is de bandbreedte van het salaris ca. € 2.400,-- tot € 2.800,-- bruto per maand.  Daarnaast zijn er secundaire voorwaarden zoals reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding, zorgtoeslag, vakantiedagen, vakantietoeslag en laptop en toebehoren.

Salarisschaal Junior Pega Developer

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Junior Pega Developer

Op zoek naar een nieuwe baan als Junior Pega Developer? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Junior Pega Developer. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Junior Pega Developer vacatures

Traineeship Pega Developer Transavia & BPM Company
BPM Company
Heb je een ICT gerelateerde HBO/ WO opleiding afgerond, interesse in Business Process Management, vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk en wil je deel uitmaken van Transavia? Dan is het Traineeship …
Traineeship Pega Developer DICTU & BPM Company
BPM Company
Heb je een ICT gerelateerde HBO/ WO opleiding afgerond, interesse in Business Process Management, vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk en wil je maatschappelijk bezig zijn? Dan is het Traineeship tot …
Traineeship Pega Marketing Transavia & BPM Company
BPM Company
Heb je een ICT gerelateerde HBO/ WO opleiding afgerond, interesse in Business Process Management & Marketing, vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk en wil je deel uitmaken van Transavia? Dan is …
Pega Developer
BPM Company
BPM Company is vanwege groei op zoek naar Pega Developers. Wij zijn in 2011 opgericht en gespecialiseerd in Business Process Management. BPM Company is partner van Pegasystems & Mendix en …
Pega Business Architect
BPM Company
BPM Company is vanwege groei op zoek naar een Pega Business Architect. Wij zijn in 2011 opgericht en gespecialiseerd in Business Process Management. BPM Company is partner van Pegasystems & …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Junior Pega Developer

Wat is de toekomst van Junior Pega Developer?

Het arbeidsmarktperspectief voor een Junior Pega Developer is zeer goed te noemen! Developers zijn schaars en Pega is een BPM technologie die flink aan de weg aan het timmeren is, zowel in Nederland als internationaal.

Ook de doorgroeimogelijkheden zijn goed. Als Junior Pega Developer start je met de opleidingen Certified System Architect (CSA) en Senior Certified Senior System Architect (CSSA). Je kan binnen de stream van Pega certificeringen doorgroeien naar Lead System Architect (LSA) en Principal System Architect (PSA). Met de bagage van deze opleidingen in combinatie met werkervaring, groei je door naar een senior Pega Developer waarbij soms ook andere werkzaamheden zoals het aansturen van een team en het begeleiden van Junior Pega Developers aan de orde komen.

Baankans Junior Pega Developer

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

15


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Junior Pega Developer worden: Opleidingen tot Junior Pega Developer

Wil je junior pega developer worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Junior Pega Developer? 

Om te starten als Junior Pega Developer dien je te beschikken over een afgeronde Bachelor of Master ICT opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Computer Science, Informatica, Informatiekunde of Business IT & Management.

De 5 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Junior Pega Developer

AWS Developer
Aan de slag met Amazon Web Services! Amazon Web Services (AWS) heeft zich de afgelopen jaren bewezen als één van de koplopers op het gebied van Cloud technologie en een …
SCRUM Developer
De Scrum Developer training neemt je mee in de kernactiviteiten van SCRUM. Zo ga je aan de slag met de kernprincipes, waarden en samenwerking. Daarnaast ga je aan de slag …
PostgreSQL Developer
Lesmethode : Klassikaal Algemeen : Deze cursus richt zich op jou als ontwikkelaar en heeft als doel je een praktische gereedschapskist te geven waarmee je PostgreSQL op efficiënte wijze kunt …
Azure Developer
Deze training is bedoeld voor developers die te maken hebben met deze en andere Azure-gerelateerde vragen. Tijdens de 3 dagen krijgen developers een overzicht van de services die voor hen …
Certified Kubernetes Application Developer
Deploy je applicaties op een Kubernetes cluster!  Als een DevOps team wil je de verantwoordelijkheid nemen voor je apps, van ontwikkeling tot aan productie. Je kiest voor Docker, maar naarmate …
Meer opleidingen Junior Pega Developer

Weet je nog niet of je Junior Pega Developer wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Junior Pega Developer of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Junior Pega Developer

Met wie werkt een Junior Pega Developer samen? 

Als Junior Pega Developer werk je in teamverband samen met andere Pega Developers, Business Analisten, Software Testers en mensen uit de business.


  • Junior Pega Developer
  • Business Analist
  • Software Tester
Junior Pega Developer


Organisaties waar een Junior Pega Developer werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Junior Pega Developer meestal werkt.

Waar werkt een Junior Pega Developer?

Over het algemeen werk je als Junior Pega Developer in middelgrote tot grote organisaties. Pegasystems is actief in vrijwel alle sectoren, maar vooral in de banken,  verzekeringen, telecom en de overheid sector zijn er veel (Junior) Pega Developers actief.

Meer weten over werken in de IT & Software Development?

Bekijk werken in IT & Software Development

Best beoordeelde werkgevers Junior Pega Developer

Waar kun je het beste werken als Junior Pega Developer? Hieronder vind je de best door de Junior Pega Developer beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Junior Pega Developer.

Competenties, Skills en Vaardigheden Junior Pega Developer:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Junior Pega Developer.

Welke competenties heeft een Junior Pega Developer nodig?

Een Junior Pega Developer heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Junior Pega Developer

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Junior Pega Developer passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Junior Pega Developer nodig? 

Als Junior Pega Developer is een goed inzicht in je omgeving heel belangrijk. Je brengt wensen van gebruikers in kaart brengen en vertaalt dit naar applicaties die impact hebben. Tevens is een goed oog voor verbeteringen belangrijk (Waarnemer).

Daarnaast is accuraat zijn heel belangrijk voor een Junior Pega Developer. De programmeertaal moet precies kloppen. Als details niet goed staan, werkt het systeem niet (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Junior Pega Developer


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Junior Pega Developer

Bas Groeneveld is Junior Pega Developer.

Ben je benieuwd wat een Junior Pega Developer allemaal doet op een dag? Bas Groeneveld vertelt je er alles over!

Lees de rest van het interview met een Junior Pega Developer

Beoordeling van het beroep Junior Pega Developer

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Junior Pega Developer

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Junior Pega Developer

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Junior Pega Developer dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Junior Pega Developer belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Junior Pega Developer. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Junior Pega Developer iets voor je?

Zou je graag Junior Pega Developer willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Junior Pega Developer bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Junior Pega Developer

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar