Junior Pega Developer Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Junior Pega Developer? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep junior pega developer. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je junior pega developer wordt.

 

Wat is een Junior Pega Developer?

Als Junior Pega Developer ben je bezig met het bouwen en implementeren van software met het BPM platform van Pegasystems. Je werkt meestal op locatie van de klant en bent tevens “trusted advisor” voor de klant. Een Junior Pega Developer werkt op het snijvlak van techniek en consultancy.

De eerste 2 maanden staan in het teken van opleiding en ben je bezig met het behalen van je Pega certificeringen (Certified System Architect (CSA) en Certified Senior System Architect (CSSA)).

Daarna ga je deel uitmaken van het Agile projectteam bij de klant. Je gaat dan echt met de software van Pegasystems aan de slag en werkt op een Agile/ Scrum manier samen met andere Pega Developers, Business Analisten, Testers en mensen uit de business.

Naast learning on the job is er ook ruimte om competenties en IT vaardigheden verder te ontwikkelen. Gedurende het opleidingstraject tot Junior Pega Developer is er veel aandacht voor goede begeleiding en coaching.Wil je werken als Junior Pega Developer?

Werk je al als Junior Pega Developer en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Junior Pega Developer worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Junior Pega Developer, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Junior Pega Developer in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Junior Pega Developer
  • Business Analist
  • Software Tester

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2400 tot €2800

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

8


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Junior Pega Developer

Wat verdient een Junior Pega Developer?

Afhankelijk van vooropleiding en ervaring is de bandbreedte van het salaris ca. € 2.400,-- tot € 2.800,-- bruto per maand.  Daarnaast zijn er secundaire voorwaarden zoals reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding, zorgtoeslag, vakantiedagen, vakantietoeslag en laptop en toebehoren.

Salarisschaal Junior Pega Developer

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Junior Pega Developer

Op zoek naar een nieuwe baan als Junior Pega Developer? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Junior Pega Developer. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Junior Pega Developer vacatures

Vacature Pega System Architect, Halfweg
Ebicus
Ben jij de specialist op het gebied van Pegasystems PRPC, Pega 7 Platform en/of Pega InfinityTM? Zoek je een professionele werkomgeving waarbij zelfontwikkeling en begeleiding belangrijk blijft? Neem dan contact …
Vacature Pega Business Architect, Halfweg
Ebicus
Ben jij de specialist op het gebied van Pegasystems PRPC, Pega 7 Platform en/of Pega InfinityTM? Zoek je een professionele werkomgeving waarbij zelfontwikkeling en begeleiding belangrijk blijft? Neem dan contact …
Vacature Pega Consultant/ Aankomend Practice Manager, Halfweg
Ebicus
Ben jij de gecertificeerde Pega LSA of CSSA die een voortrekkersrol kan spelen om junior en medior Pega Ontwikkelaars tot een hoger niveau te tillen? Jouw rol Ben jij de …
Vacature Pega Ontwikkelaar/ Aankomend Practice Manager, Halfweg
Ebicus
Ben jij de gecertificeerde Pega LSA of CSSA die een voortrekkersrol kan spelen om junior en medior Pega Ontwikkelaars tot een hoger niveau te tillen? Jouw rol Ben jij de …
Vacature Pega System Architect
Smartrules
Wat kan je?BI, IntegratieHBO, WO denkniveauMedior, Senior werkniveau2-5, 5-10, 10+ jaar werkervaringNederlands sprekendWat krijg je?Consultancybruto per maand- Lease autoTankpasMobielLaptop13e maandWat doe je?Minimaal een 32-urige werkweekSamenwerken met 10-20 collega'sJe werkt samen …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Junior Pega Developer

Wat is de toekomst van Junior Pega Developer?

Het arbeidsmarktperspectief voor een Junior Pega Developer is zeer goed te noemen! Developers zijn schaars en Pega is een BPM technologie die flink aan de weg aan het timmeren is, zowel in Nederland als internationaal.

Ook de doorgroeimogelijkheden zijn goed. Als Junior Pega Developer start je met de opleidingen Certified System Architect (CSA) en Senior Certified Senior System Architect (CSSA). Je kan binnen de stream van Pega certificeringen doorgroeien naar Lead System Architect (LSA) en Principal System Architect (PSA). Met de bagage van deze opleidingen in combinatie met werkervaring, groei je door naar een senior Pega Developer waarbij soms ook andere werkzaamheden zoals het aansturen van een team en het begeleiden van Junior Pega Developers aan de orde komen.

Baankans Junior Pega Developer

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

8


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Junior Pega Developer worden: Opleidingen tot Junior Pega Developer

Wil je Junior Pega Developer worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Junior Pega Developer.

Hoe word je een Junior Pega Developer? 

Om te starten als Junior Pega Developer dien je te beschikken over een afgeronde Bachelor of Master ICT opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Computer Science, Informatica, Informatiekunde of Business IT & Management.

De 5 best beoordeelde opleidingen tot Junior Pega Developer

Certified Kubernetes Application Developer
Deploy je applicaties op een Kubernetes cluster!  Als een DevOps team wil je de verantwoordelijkheid nemen voor je apps, van ontwikkeling tot aan productie. Je kiest voor Docker, maar naarmate …
Certified Kubernetes Application Developer
Scrum Kickstart
Korte beschrijving: Na het volgen van deze training heb je een goed begrip van de rollen, gebeurtenissen en artefacten waaruit Scrum is opgebouwd. En ook kennis gemaakt met praktische hulpmiddelen, …
Scrum Kickstart
Oracle Database: SQL fundamenten deel 1
Lesmethode : Persoonlijk begeleid Algemeen : SQL is de vraagtaal die communicatie met een relationele database mogelijk maakt. Communicatie met een Oracle database gebeurt met behulp van Oracle's implementatie van …
Oracle Database: SQL fundamenten deel 1
Professional Scrum Master training
Professional Scrum Master training De tweedaagse Professional Scrum Master (PSM of PSM I) training van Prowareness gaat in op de theorie en principes van Scrum. Je leert hoe de rol …
Professional Scrum Master training
React Bootcamp
Your kickstart into coding To become a web developer in just five days, you need to cover a lot of ground and in this bootcamp, you definitely will!  Each day …
React Bootcamp

Omscholen of doorgroeien tot Junior Pega Developer

Als je Junior Pega Developer wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Junior Pega Developer zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Junior Pega Developer

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Junior Pega Developer?

Competenties en Vaardigheden Junior Pega Developer

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Junior Pega Developer nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Junior Pega Developer nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Junior Pega Developer

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Persoonlijkheid van een Junior Pega Developer

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Junior Pega Developer. Als Junior Pega Developer wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Junior Pega Developer:


zie volledige beschrijving persoonstype Junior Pega Developer

Vakkennis voor een Junior Pega Developer

Het is voor een Junior Pega Developer ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Junior Pega Developer zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Junior Pega Developer

Scrum Developer
Scrum Developer This training series covers the concepts of Scrum Developer training. Students will get an introduction to Scrum, and learn about initiating a project and planning and estimating a …
Scrum Developer
Pivotal Cloud Foundry Developer
In deze online Cloud Foundry training leer je meer over Cloud Foundry en de verschillende componenten. Verder behandelen we de essentiële aspecten van Cloud Foundry-application en infrastructuur management. Daarnaast ga …
Pivotal Cloud Foundry Developer
ASP.NET Developer Bundle
Overview The ASP.NET Developer Bundle is a 12-month subscription to all GK Digital ASP and .NET developer courses. As new and updated courses become available, you'll automatically gain access to …
ASP.NET Developer Bundle
Python Developer Bundle
Overview The Python Developer Bundle is a 12-month subscription to all GK Digital Python developer courses. As new and updated courses become available, you'll automatically gain access to them for …
Python Developer Bundle
Technology & Developer Collection
Overview This Technology and Developer Collection includes 365 days of access to over 600 On-Demand courses covering the latest technologies from Amazon Web Services, Microsoft, VMware and topics like application development, big …
Technology & Developer Collection

Werkervaring Junior Pega Developer

Het is voor een startend Junior Pega Developer die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Junior Pega Developer is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals JAVA Developer, PHP Developer, Backend Developer, J2ee Developer, C plus plus Developer, .NET Developer .

Iets anders leren?

Is Junior Pega Developer het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Junior Pega Developer

Met wie werkt een Junior Pega Developer samen? 

Als Junior Pega Developer werk je in teamverband samen met andere Pega Developers, Business Analisten, Software Testers en mensen uit de business.


  • Junior Pega Developer
  • Business Analist
  • Software Tester
Junior Pega Developer


Organisaties waar een Junior Pega Developer werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Junior Pega Developer meestal werkt.

Waar werkt een Junior Pega Developer?

Over het algemeen werk je als Junior Pega Developer in middelgrote tot grote organisaties. Pegasystems is actief in vrijwel alle sectoren, maar vooral in de banken,  verzekeringen, telecom en de overheid sector zijn er veel (Junior) Pega Developers actief.

Meer weten over werken in de IT & Software Development?

Bekijk werken in IT & Software Development

Best beoordeelde werkgevers Junior Pega Developer

Waar kun je het beste werken als Junior Pega Developer? Hieronder vind je de best door de Junior Pega Developer beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Junior Pega Developer.

Competenties, Skills en Vaardigheden Junior Pega Developer:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Junior Pega Developer.

Welke competenties heeft een Junior Pega Developer nodig?

Een Junior Pega Developer heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Junior Pega Developer

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Junior Pega Developer passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Junior Pega Developer nodig? 

Als Junior Pega Developer is een goed inzicht in je omgeving heel belangrijk. Je brengt wensen van gebruikers in kaart brengen en vertaalt dit naar applicaties die impact hebben. Tevens is een goed oog voor verbeteringen belangrijk (Waarnemer).

Daarnaast is accuraat zijn heel belangrijk voor een Junior Pega Developer. De programmeertaal moet precies kloppen. Als details niet goed staan, werkt het systeem niet (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Junior Pega Developer


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Junior Pega Developer

Bas Groeneveld is Junior Pega Developer.

Ben je benieuwd wat een Junior Pega Developer allemaal doet op een dag? Bas Groeneveld vertelt je er alles over!

Lees de rest van het interview met een Junior Pega Developer

Beoordeling van het beroep Junior Pega Developer

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Junior Pega Developer

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Junior Pega Developer

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Junior Pega Developer dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Junior Pega Developer belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Junior Pega Developer. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Junior Pega Developer iets voor je?

Zou je graag Junior Pega Developer willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Junior Pega Developer bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Niet actief op zoek naar een nieuwe baan als Junior Pega Developer?

Zou je best een andere baan willen maar ben je niet actief op zoek? Ongeveer 70 procent van de Nederlandse beroepsbevolking zou een andere baan aannemen indien ze een goed aanbod krijgen. Jij ook? Plaats dan je CV bij onze vacaturepartners en misschien word je wel benaderd voor een nieuwe job!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Meest recente vacatures Junior Pega Developer

Vacature Pega System Architect
Smartrules
Wat kan je? • BI, Integratie • HBO, WO denkniveau • Medior, Senior werkniveau • 2-5, 5-10, 10+ jaar werkervaring • Nederlands sprekend Wat krijg je? • Consultancy bruto per …
Vacature BPM / Mendix / OutSystems / Blueriq / Be Informed / Pega Consultant
CIMSOLUTIONS B.V.
BPM / Mendix / OutSystems / Blueriq / Be Informed / Pega Consultant Actief Wat ga je doen? Als BPM/Mendix/OutSystems/Blueriq/Be Informed/Pega Consultant werk je nauw samen met de business. Je …
Vacature BPM / Mendix / OutSystems / Blueriq / Be Informed / Pega Consultant
CIMSOLUTIONS B.V.
BPM / Mendix / OutSystems / Blueriq / Be Informed / Pega Consultant Actief Wat ga je doen? Als BPM/Mendix/OutSystems/Blueriq/Be Informed/Pega Consultant werk je nauw samen met de business. Je …

Actuele blogposts


reacties op Junior Pega Developer

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar