Kantoordirecteur (bank) Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Kantoordirecteur (bank)? Lees de functieomschrijving.

De Kantoordirecteur (bank) is de verantwoordelijke leidinggevende van het kantoor van een bank. Hij stuurt een team van medewerkers aan, onderhoudt en contact met de klanten en organiseert alle werkzaamheden binnen het kantoor.

Een bank is een financiële instelling waar geld en andere waarden voor klanten worden beheerd. Bedrijven en particulieren kunnen tegen een vergoeding in de vorm van rente hun geld bij een bank onderbrengen. De bank kan dit geld vervolgens tegen een hogere rente weer uitlenen. Het verschil hiertussen is een belangrijke bron van inkomsten van een bank. Veel banken zijn grote bedrijven en hebben daarom diverse vestigingen. Één van deze vestigingen wordt een kantoor genoemd. De Kantoordirecteur (bank) is degene die binnen zo’n vestiging de leiding heeft.

De Kantoordirecteur (bank) is de vertegenwoordiger van de bank en bepaalt de te volgen strategieën. De Kantoordirecteur (bank) stuurt de andere medewerkers van het kantoor aan en begeleidt hen bij de werkzaamheden. Daarnaast onderhoudt de Kantoordirecteur (bank) vaak ook een eigen klantenportefeuille en het is daarom ook belangrijk dat de Kantoordirecteur (bank) over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt en klantgericht ingesteld is.

Wil je werken als Kantoordirecteur (bank)?

Werk je al als Kantoordirecteur (bank) en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Kantoordirecteur (bank) worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Kantoordirecteur (bank), maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Kantoordirecteur (bank) in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3400 tot €4600

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Kantoordirecteur (bank)

Wat verdient een Kantoordirecteur (bank)?

Het salaris van de Kantoordirecteur (bank) ligt gemiddeld tussen de €3400,- en €4600,-. Tot de overige arbeidsvoorwaarden behoren vaak het rechte op vakantiedagen en soms een auto van de zaak.

Salarisschaal Kantoordirecteur (bank)

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Kantoordirecteur (bank)

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Kantoordirecteur (bank)

Hoe goed is de toekomst voor de Kantoordirecteur (bank)? 

De grotere banken hebben vaak diverse vestigingen die elk geleid worden door een Kantoordirecteur (bank). Er zijn dan ook wel geregeld vacatures te vinden voor de functie van Kantoordirecteur (bank). Vaak groeit de Kantoordirecteur (bank) door vanuit het bankwezen naar deze functie. Voor de Kantoordirecteur (bank) zijn de mogelijkheden dan ook maar beperkt.

Baankans Kantoordirecteur (bank)

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Kantoordirecteur (bank) worden: Opleidingen tot Kantoordirecteur (bank)

Hoe word je een Kantoordirecteur (bank)? 

Om aan de slag te kunnen als Kantoordirecteur (bank) moet de Kantoordirecteur (bank) een bedrijfsmatige HBO of WO opleiding afgerond hebben. Daarnaast moet de Kantoordirecteur (bank) een goede financiële kennis hebben en mogelijk enkele aanvullende bankopleidingen gevolgd hebben. Ook is ervaring een belangrijke vereiste voor de functie van Kantoordirecteur (bank).

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Kantoordirecteur (bank)

Meer opleidingen Kantoordirecteur (bank)

Weet je nog niet of je Kantoordirecteur (bank) wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Kantoordirecteur (bank) of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Kantoordirecteur (bank)

Met wie werkt een Kantoordirecteur (bank) samen? 

De Kantoordirecteur (bank) heeft vooral te maken met de medewerkers van de vestiging en met de klanten. Naast het aansturen van de medewerkers, bouwt de Kantoordirecteur (bank) ook aan een eigen klantenportefeuille.


Kantoordirecteur (bank)


Organisaties waar een Kantoordirecteur (bank) werkzaam is

Waar werkt een Kantoordirecteur (bank) meestal? 

De Kantoordirecteur (bank) is werkzaam bij een vestiging van een bank. De Kantoordirecteur (bank) is werkzaam in de profit sector.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Kantoordirecteur (bank)

Waar kun je het beste werken als Kantoordirecteur (bank)? Hieronder vindt je de best door de Kantoordirecteur (bank) beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Kantoordirecteur (bank).

Competenties, Skills en Vaardigheden Kantoordirecteur (bank):

Welke competenties heeft een een Kantoordirecteur (bank) nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Kantoordirecteur (bank)

Wat voor persoonlijkheid heb je als Kantoordirecteur (bank) nodig? 

De Kantoordirecteur (bank) moet beschikken over goede leiderschapskwaliteiten en goed mensen kunnen aansturen (Baas). De Kantoordirecteur (bank) moet zelfverzekerd zijn en resultaatgericht te werk gaan (Succesvolle werker). De Kantoordirecteur (bank) moet weten welk beleid hij wil voeren en welke strategieën hij toe wil passen.

Bekijk de persoonstypen voor Kantoordirecteur (bank)


Baas


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Kantoordirecteur (bank)

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Kantoordirecteur (bank)

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Kantoordirecteur (bank)

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Kantoordirecteur (bank)

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Kantoordirecteur (bank) dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Kantoordirecteur (bank) belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Kantoordirecteur (bank). Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Kantoordirecteur (bank) iets voor je?

Zou je graag Kantoordirecteur (bank) willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Kantoordirecteur (bank) bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Kantoordirecteur (bank)

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar