Opleidingen of training Klantadviseur Den Haag

Zoek je een opleiding Klantadviseur in Den Haag? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Klantadviseur die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Klantadviseur Den Haag

Zou je graag Klantadviseur willen worden? Of ben je al Klantadviseur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Klantadviseur in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Klantadviseur in Den Haag:

Klantmedewerker Bank Verzekeringen (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag)

Klantmedewerker Bank Verzekeringen (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag) | regio Den Haag

Beroepsbeeld Als WFT gediplomeerd adviseur adviseer je klanten met betrekking tot financiële producten zoals: verzekeren van schade, inkomen en vermogen. De adviseur inventariseert de behoefte van de klanten (particulier en / of zakelijk) en vertaalt dit naar een advies. U …

  • Onderwerp opleiding Klantadviseur
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 3.855,00
  • Duur 1 jaar
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Klantadviseur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Klantadviseur

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Overtuigen
Overtuigen

Hoe word je een Klantadviseur? 

Voor de functie van Klantadviseur wordt vaak MBO werk- en denkniveau als eis gesteld. Een specifieke opleiding wordt meestal niet gevraagd. Ervaring en beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn meestal belangrijk. Daarnaast is ook vaak mogelijk om een interne opleiding tot Klantadviseur te volgen. De Klantadviseur begint dan als Klantadviseur in opleiding en stroomt zo door tot Klantadviseur.


Filter