Opleidingen of training Kleermaker Eindhoven

Zoek je een opleiding Kleermaker in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Kleermaker die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Kleermaker Eindhoven

Zou je graag Kleermaker willen worden? Of ben je al Kleermaker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kleermaker in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kleermaker in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kleermaker in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Kleermaker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kleermaker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kleermaker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Hoe word je een Kleermaker? 

Om Kleermaker te worden, kan de MBO-opleiding Kleermaker gevolgd worden. Soms moet eerst een tweejarige vooropleiding, bijvoorbeeld Costumière, gedaan worden, waarin aandacht wordt besteed aan zaken als patronen tekenen, ritsen naaien en verschillende soorten stoffen herkennen. Vervolgens kan een vervolgopleiding van zo’n twee jaar gevolgd worden. Iemand kan zich dan bijvoorbeeld specialiseren in vrouwen- of herenkleding. Eventueel kan daarna nog doorgestudeerd worden voor Leraar Kleermakerij.


Filter