Opleidingen of training Klinisch Chemicus Zwolle

Zoek je een opleiding Klinisch Chemicus in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Klinisch Chemicus die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Klinisch Chemicus Zwolle

Zou je graag Klinisch Chemicus willen worden? Of ben je al Klinisch Chemicus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Klinisch Chemicus in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Klinisch Chemicus in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Klinisch Chemicus in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Klinisch Chemicus

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Klinisch Chemicus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Klinisch Chemicus

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Klinisch Chemicus? 

Om klinisch chemicus te worden moet er een behoorlijke weg afgelegd worden. Eerst moet er een natuurwetenschappelijke doctoraalstudie gevolgd worden (WO), denk aan geneeskunde, farmacie, biochemische wetenschappen, chemie e.d.) waarna een 2-jarige post-doctoraal onderzoek wordt gevoerd. Na al deze jaren van studie volgt een opleiding onder een ervaren klinisch chemicus welke 4 jaar duurt, in een erkend opleidingsinstituut. 


Filter