Boeken Klinisch Geriater

Het arbeidsmarktperspectief is positief gezien de vergrijzing van Nederland. Mede hierdoor zal er een constante vraag blijven naar klinisch geriaters. Ook het opzetten van een eigen praktijk creëert mogelijkheden en openingen.

De doorgroeimogelijkheden zijn lastiger gezien er al een aantal jaar gestudeerd is voor dit beroep en er al een behoorlijke top bereikt is. Eventuele leidinggevende rollen/taken kunnen wel nog vervuld worden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Klinisch Geriater. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Klinisch Geriater. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Klinisch Geriater die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Klinisch Geriater:

Kwartet Voor Ouderen

Kwartet Voor Ouderen

Kwartet Voor Ouderen - Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789031339198 | 306 pagina's

In korte tijd heeft zich in Nederland een kwartet aan beroepsgroepen gevormd die zich allen toeleggen op de behandeling van oudere patiënten: klinisch geriaters, verpleeghuisartsen, ouderenpsychiaters en sociaal geriaters. In het proefschrift Kwartet voor ouderen gaat de auteur uitgebreid in op de ontwikkeling van deze complexe beroepenstructuur binnen de medische ouderenzorg en de samenhang tussen …