Opleidingen of training Kraanmonteur Eindhoven

Zoek je een opleiding Kraanmonteur in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Kraanmonteur die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Kraanmonteur Eindhoven

Zou je graag Kraanmonteur willen worden? Of ben je al Kraanmonteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kraanmonteur in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kraanmonteur in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kraanmonteur in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Kraanmonteur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kraanmonteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kraanmonteur

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Kraanmonteur? 

Een Kraanmonteur heeft minimaal een technisch MBO-diploma. Meestal in de richting van MTS Elektrotechniek / Werktuigbouwkunde. Soms aangevuld met elektrotechnische opleidingen.

Daarnaast wordt vaak gevraagd naar een rijbewijs B voor Kraanmonteurs die op lokatie moeten werken.

Bovendien is voor de Kraanmonteur op lokatie minimaal een certificaat of diploma VCA-basis (De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) vereist. Dat is een certificaat voor de veiligheid op bouwplaatsen. Met deze controlelijst tonen aannemers aan dat zij onder andere aan de wet- en regelgeving zoals de ARBO-wet voldoen. Ook bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.


Filter