Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak? Lees de functieomschrijving.

Een Kwaliteitsinspecteur controleert of de schoonmaakmedewerkers in een bepaald pand hun werk naar verwachting verricht hebben. De inspecteur wordt onafhankelijk door de opdrachtgever vaak eenmalig ingehuurd om de inspectie te verrichten. Een Kwaliteitsinspecteur kan het werk op freelancebasis doen, maar vaker komt het voor dat hij in dienst is van een onafhankelijk adviesbureau.

Een Kwaliteitsmedewerker wordt vaak eenmalig ingehuurd om een schoongemaakt pand te controleren. Samen met de opdrachtgever wordt er een schema opgesteld met kwaliteitseisen welke de inspecteur vervolgens in een bepaald gebouw gaat controleren. Hij test de kwaliteit aan de hand van kwaliteitsmetingen. Nadat de metingen verricht zijn, stelt de inspecteur een rapport op waarin de resultaten van de metingen staan, een eindoordeel en een eventueel advies voor de schoonmakers om in het vervolg wel aan de kwaliteitseisen te voldoen.

Wil je werken als Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak?

Werk je al als Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1800 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Wat verdient een Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak?

Het brutosalaris van een Kwaliteitsinspecteur ligt rond de 2000,- bruto per maand. Echter, dit is op basis van een 38-urige werkweek. Omdat een inspecteur vaak op basis van eenmalige opdrachten aan het werk is, bestaat een werkweek van een inspecteur vaak uit 20 uur.

Salarisschaal Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Hoe goed is de toekomst voor de Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak? 

De arbeidsmarktperspectief voor een Kwaliteitsmedewerker is redelijk tot slecht. Schoonmaakwerkzaamheden zullen altijd plaats blijven vinden, maar omdat iemand gemakkelijk het vereiste diploma kan halen en een kwaliteitsinspecteur maar eens in de zoveel tijd door hetzelfde bedrijf ingehuurd wordt, zijn er relatief veel Kwaliteitsinspecteur n in een kleine markt.

Doorgroeimogelijkheden voor een Kwaliteitsinspecteur binnen dezelfde werkzaamheden zijn er niet. Dit komt omdat de Kwaliteitsmedewerker een functie is die zelfstandig uitgevoerd wordt, zonder direct gezag erboven. Eventueel zou als doorgroeimogelijkheid een hogere functie binnen het adviesbureau gezien kunnen worden, maar de werkzaamheden zijn dan niet meer feitelijk, zoals het uitvoeren van metingen, maar meer organisatorisch.

Baankans Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak worden: Opleidingen tot Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Hoe word je een Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak? 

Om een Kwaliteitsinspecteur te worden zijn vaak de diploma’s ‘VSR kwaliteitscontroleur’ en ‘VRS kwaliteitsinspecteur’ vereist. Deze diploma’s worden behaald na een tweedaagse cursus en het behalen van het examen.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Meer opleidingen Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Weet je nog niet of je Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Met wie werkt een Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak samen? 

Een Kwaliteitsinspecteur wordt door een bedrijf ingehuurd en staat gedurende de opdracht in nauw contact met de opdrachtgever. Samen met de opdrachtgever stelt de Kwaliteitsinspecteur een lijst samen met eisen die gesteld worden aan de kwaliteit van het schoongemaakte pand. Nadat de inspectie verricht is, stelt de inspecteur een rapport op welke hij aan de opdrachtgever overhandigt.

Naast dit contact met de opdrachtgever is de Kwaliteitsinspecteur vaak in dienst van een adviesbureau. Contact met collega’s van dit adviesbureau zal daarom ook geregeld plaatsvinden.


Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak


Organisaties waar een Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak werkzaam is

Waar werkt een Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak meestal? 

Een Kwaliteitsmedewerker wordt dan wel via een adviesbureau door een bedrijf ingehuurd, dan wel op freelancebasis, maar altijd is er bij de kwaliteitsinspecteur een winstoogmerk en kan er dus gesproken worden van een profit-organisatie.

Meer weten over werken in de Facilitair?

Bekijk werken in Facilitair

Best beoordeelde werkgevers Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Waar kun je het beste werken als Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak? Hieronder vindt je de best door de Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak.

Competenties, Skills en Vaardigheden Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak:

Welke competenties heeft een een Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Wat voor persoonlijkheid heb je als Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak nodig? 

Een Kwaliteitsinspecteur is een waarnemer, omdat hij de door de opdrachtgever aangewezen gebouwen moet inspecteren en dus moet waarnemen hoe de schoonmaakwerkzaamheden verricht zijn. Naast een waarnemer is een Kwaliteitsinspecteur ook een perfectionist, omdat hij ingehuurd wordt om tot in de details de gebouwen te inspecteren om de schoonmaakwerkzaamheden te beoordelen.

Bekijk de persoonstypen voor Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak iets voor je?

Zou je graag Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar