Opleidingen of training Landmeter Amsterdam

Zoek je een opleiding Landmeter in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Landmeter die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Landmeter Amsterdam

Zou je graag Landmeter willen worden? Of ben je al Landmeter en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Landmeter in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Landmeter in Amsterdam:

Leergang Landmeetkunde

Leergang Landmeetkunde | regio Amsterdam

De cursus duurt 4 dagen en kost €1495,-. De lestijden zijn van: 9.00 tot 16.00 uur. De leergang wordt veelal op maandagen gegeven. Er staat iedere maand een leergang landmeetkunde gepland. Bij minimaal 3 cursisten gaat de leergang door. Na …

  • Onderwerp opleiding Landmeter
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 1.495,00
  • Duur 4 dagen
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Landmeter

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Landmeter

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Landmeter? 

Een Landmeter heeft een MBO of HBO opleiding gedaan, zoals MBO Landmeter, MBO Geo-informant, MBO Infratechniek of HBO Landmeetkunde, HBO Geodesie of Civiele Techniek.


Filter