Opleidingen of training Logopedist Arnhem

Zoek je een opleiding Logopedist in Arnhem? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Logopedist die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Logopedist Arnhem

Zou je graag Logopedist willen worden? Of ben je al Logopedist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Logopedist in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Logopedist in Arnhem:

Ontspannen Presenteren - Dag

Ontspannen Presenteren - Dag | regio Arnhem

Voor iedereen die ontspannen en doeltreffend zijn boodschap wil overbrengen op groot en klein publiek. Geef je regelmatig presentaties, maar baal je van de stress of zenuwen die daarbij komen kijken? Wil je leren hoe je deze spanning onder controle …

  • Onderwerp opleiding Logopedist
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 2.243,50
  • Duur 3 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Logopedist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Logopedist

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren

Hoe word je een Logopedist? 

Om het beroep Logopedist uit te kunnen voeren moet je de HBO opleiding Logopedie hebben afgerond. Deze duurt vier jaar.

Je moet slagen voor een stem- en articulatietest voordat je je kunt diploma halen.

Een BIG registratie is verplicht.  

Het is altijd handig om regelmatig bijscholingscursussen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in mogelijke behandelingen.

Ook kan een Logopedist een vervolgopleiding volgen zoals: Logopediewetenschap, Afasietherapie, NDT Logopedie, Orthopedagogiek of Communicatiewetenschappen. Je kan je ook ontwikkelen tot een afdelingshoofd van een instelling in gezondheidszorg. Hiervoor zijn verschillende nascholingen beschikbaar (bijvoorbeeld managementvaardigheden).


Filter