Manager Private Label Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Manager Private Label? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep manager private label. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je manager private label wordt.

 

Wat is een Manager Private Label?

Een Manager Private Label houdt zich bezig met het vertalen, uitvoeren en implementeren van strategische plannen en merkdoelstellingen om deze om te kunnen kunnen zetten naar een geïntegreerd marketingcommunicatieplan. Daarnaast moet de Manager Private label contact houden met klanten en leveranciers, advies geven en prijsafspraken maken. De Private Label Manager bemoeit zich met het gehele proces van een product, van ontwikkeling tot aan uitlevering.

Past het beroep Manager Private Label bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Manager Private Label

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Brand Manager Private Label

Wil je werken als Manager Private Label?

Werk je al als Manager Private Label en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Manager Private Label worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Manager Private Label, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Manager Private Label in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

 • Category Manager
 • Productmanager
 • Key-account Manager

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2250 tot €7516

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

4


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Manager Private Label

Wat verdient een Manager Private Label?

Het salaris van een Manager Private Label ligt tussen de €2250 en €7516 per maand, afhankelijk van werkgever, ervaring en precieze functie-inhoud. Een Manager Private Label werkt in de commerciële sector waardoor er vaak gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn. Zo is een auto van de zaak gebruikelijk, evenals een dertiende maand en een vakantiebonus. Daarnaast wordt er soms de mogelijkheid geboden tot bijscholing.

Salarisschaal Manager Private Label

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Manager Private Label

Op zoek naar een nieuwe baan als Manager Private Label? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Manager Private Label. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Manager Private Label vacatures

Vacature International Key Account Manager Private Label
YER Recruitment Solutions B.V.
Bedrijfsomschrijving SanoRice (600 medewerkers) is sinds 1987 innovatief met het ontwikkelen en produceren van gepofte rijst-, mais- en meergranenwafels. Verantwoorde en duurzame producten maken zit in hun DNA. Als private …
Vacature International Key Account Manager Private Label
YER
Als International Key Account Manager Private Label ga je aan de slag bij SanoRice Holding in Veenendaal. De holding ondersteunt de 3 zelfstandig opererende fabrieken in Nederland, België en Italië. …
Vacature International Key Account Manager Private Label
YER Recruitment Solutions B.V.
Bedrijfsomschrijving SanoRice (600 medewerkers) is sinds 1987 innovatief met het ontwikkelen en produceren van gepofte rijst-, mais- en meergranenwafels. Verantwoorde en duurzame producten maken zit in hun DNA. Als private …
Vacature International Key Account Manager Private Label
Sanorice
Als International Key Account Manager Private Label ga je aan de slag bij SanoRice Holding in Veenendaal. De holding ondersteunt de 3 zelfstandig opererende fabrieken in Nederland, België en Italië. …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Manager Private Label

Wat zijn de baankansen voor een Manager Private Label?

Er is veel vraag naar managers en zeker met enekel jaren werkervaring is er een ruim arbeidsmarktperspectief. Daarnaast bieden bedrijven de mogelijkheid tot doorgroeien door bijvoorbeeld bijscholing.

De actuele kans op werk voor een Manager Private Label

Het beroep Manager Private Label is onderdeel van de beroepsfamilie Managers verkoop en marketing. De kans op werk voor de beroepsfamilie Managers verkoop en marketing is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

4

Baankans Manager Private Label

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Manager Private Label worden: Opleidingen tot Manager Private Label

Wil je Manager Private Label worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Manager Private Label.

Hoe word je een Manager Private Label? 

Het type bedrijf bepaalt de benodigde opleiding. Er kan echter vanuit verschillende opleidingen gekozen worden voor het beroep van Manager Private Label. Vaak wordt er werkervaring en expertise gevraagd op een bepaald gebied om goed te kunnen functioneren binnen een branche, in combinatie met een bepaald denkniveau.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Manager Private Label

Er zijn geen opleidingen Manager Private Label aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Manager Private Label in werkt

Bekijk alle opleidingen Marketing & Communicatie

Omscholen tot Manager Private Label

Als je je wilt omscholen tot Manager Private Label is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Manager Private Label zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Manager Private Label dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Manager Private Label

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Manager Private Label

Als je Manager Private Label wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Manager Private Label zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Manager Private Label

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Manager Private Label?

Competenties en Vaardigheden Manager Private Label

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Manager Private Label nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Manager Private Label nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Manager Private Label

Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Persoonlijkheid van een Manager Private Label

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Manager Private Label. Als Manager Private Label wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Manager Private Label:


zie volledige beschrijving persoonstype Manager Private Label

Vakkennis voor een Manager Private Label

Het is voor een Manager Private Label ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Manager Private Label zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Manager Private Label


Werkervaring Manager Private Label

Het is voor een startend Manager Private Label die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Manager Private Label is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Accountmanager, Marketing Manager .

Iets anders leren?

Is Manager Private Label het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.


Doorgroei mogelijkheden Manager Private Label

Je kunt als Manager Private Label een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Manager Private Label is onderdeel van de beroepsfamilie Managers verkoop en marketing. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Manager Private Label


Hoofd beroepsgroep Manager Private Label

Het beroep Manager Private Label valt binnen de hoofdberoepsgroep Managers

Managers leiden ondernemingen, organisaties en overheden. Managers bepalen de doelstellingen, de strategie en het beleid van de organisatie of de afdeling. Daaropvolgend zorgen Managers ervoor dat de juiste activiteiten worden uitgevoerd en zorgen ze ervoor dat de benodigde middelen hiervoor beschikbaar zijn. Ze evalueren de resultaten en bepalen of de strategie, het beleid en de activiteiten de doelstellingen behalen. Op basis daarvan wordt het beleid, de activiteiten en de budgetten doorgezet, herzien of aangepast. Een manager is vaak de eindverantwoordelijke voor het resultaat en de werkwijze van de organisatie.

Veelvoorkomende taken en verantwoordelijkheden van de hoofdgroep Managers

 • het formuleren en/of adviseren van beleid, budgetten, wet- en regelgeving
 • het bepalen van de doelstellingen, de normen en prestatie indicatoren
 • zorgen voor beleid, procedures en systemen om de resultaten te evalueren
 • het autoriseren van materiële, personele en financiële middelen om de activiteiten te kunnen uitvoeren
 • het monitoren en evalueren van de prestaties van de organisatie, de afdeling en de medewerkers 
 • het selecteren of goedkeuren van de selectie van personeel
 • zorgen voor naleving van gezondheids- en veiligheidseisen 
 • plannen en aansturen van de dagelijkse werkzaamheden
 • vertegenwoordigen van de organisatie of afdeling tijdens vergaderingen of bijeenkomsten

 

Beroepen binnen de hoofdgroep Managers worden ingedeeld in de volgende subhoofdgroepen:

 • 11 Topbestuurders, leden wetgevende instanties, beleidvoerende functies
 • 12 Managers op administratief en commercieel gebied
 • 13 Managers productie en gespecialiseerde dienstverlening
 • 14 Managers horeca, detailhandel en overige diensten

 
Netwerk Manager Private Label

Met wie werkt een Manager Private Label samen? 

Een Manager Private Label leidt een managementteam en ziet zo toe op productontwikkeling. Daarnaast heeft een manager Private Label nauw contact met leveranciers en klanten en legt hij verantwoording af bij  de leiding van het bedrijf. 


 • Category Manager
 • Productmanager
 • Key-account Manager
Manager Private Label


Organisaties waar een Manager Private Label werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Manager Private Label meestal werkt.

Waar werkt een Manager Private Label?

De Manager Private Label werkt met name bij commerciële instellingen die een product aanbieden. Hierbij kan gedacht worden aan supermarkten, kledingmerken en andere producten.

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Best beoordeelde werkgevers Manager Private Label

Waar kun je het beste werken als Manager Private Label? Hieronder vind je de best door de Manager Private Label beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Manager Private Label.

Competenties, Skills en Vaardigheden Manager Private Label:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Manager Private Label.

Welke competenties heeft een Manager Private Label nodig?

Een Manager Private Label heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Manager Private Label

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Manager Private Label passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Manager Private Label nodig? 

Een Manager Private Label is qua persoonlijkheid een Succesvolle werker en een Baas.

De Succesvolle werker staat voor eigenschappen als optimisme, praktisch, doelgerichtheid, energiek en zelfverzekerd. Succesvolle werkers hebben een sterke behoefte om productief te zijn en successen te behalen. Succesvolle werkers moeten echter wel oppassen voor oppervlakkigheid en een teveel aan prestatiegerichtheid.

De Baas staat voor eigenschappen als zelfvertrouwen, directheid, loyaal en gezaghebbend. Hun negatieve kant uit zich in vergeeetachtigheid en koppigheid. Een Baas heeft een sterke behoefte aan zelfstandigheid en zijn niet bang om negativiteit te uiten.

Bekijk de persoonstypen voor Manager Private Label


Baas


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Manager Private Label

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Manager Private Label

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Manager Private Label

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Manager Private Label

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Manager Private Label dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Manager Private Label belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Manager Private Label. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Manager Private Label iets voor je?

Zou je graag Manager Private Label willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Manager Private Label bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Manager Private Label

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar