Marketing Directeur: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Marketing Directeur: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Marketing Directeur. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Marketing Directeur nodig heeft.Wat doet een Marketing Directeur? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Marketing Directeur?

 

De directeur Marketing  leidt de Marketing  afdeling in een bedrijf. De directeur Marketing  is verantwoordelijk dat zijn/haar werknemers de deadlines halen die nodig zijn om winst te maken. Deze werknemers houden zich bezig de Marketing binnen het bedrijf.  De directeur Marketing  heeft verschillende taken. Ten eerste stuurt de directeur Marketing  de mensen aan die onder hem werken zodat het team goed functioneert. Het is mogelijk dat de directeur Marketing  hier iemand opzet die een aantal zaken van hem of haar overneemt. Echter, de directeur Marketing  is eindverantwoordelijk voor het functioneren van het team op de Marketing  afdeling dus het is aan hem of haar om het team zelf aan te sturen of er iemand voor in dienst te nemen.
Daarbij is het van het grootste belang dat de directeur Marketing  goed is in het maken en halen van bedrijfsplannen. Het is aan de directeur Marketing  om inzicht te hebben in de markt waarop gewerkt wordt en de lat dusdanig hoog te leggen dat er plannen gehaald kunnen worden maar het wel een uitdaging blijft.  De directeur Marketing  bestudeert daarbij ook de concurrenten op de markt en neemt dit mee in zijn bedrijfsstrategie. Deze zal de directeur Marketing  dan ook van tijd tot tijd moeten aanpassen. Ook is het aan de directeur Marketing  om snel in te zien wanneer iemand of een team op de Marketing  afdeling niet goed functioneert. De directeur Marketing  wil ten alle tijden voorkomen dat het niet goed functioneren van iemand invloed heeft op de gang van zaken en zal dus voortijdig in moeten grijpen door iemand te waarschuwen, te instrueren of te ontslaan.
Tevens moet de directeur Marketing  verstand hebben van de afdeling waarop hij/zij werkzaam is. De directeur Marketing  moet zelf ook ervaring hebben opgedaan in de Marketing  zodat hij/zij precies weet wat de valkuilen zijn en hoe iemand op de afdeling zich dient te ontwikkelen tot een goede werknemer. De directeur Marketing  neemt ook mensen aan en moet snel kunnen merken of iemand de potentie heeft om goed te worden in de Marketing . Tot slot overlegt de directeur Marketing  veel met andere leidinggevende in het bedrijf waar de Marketing  bij hoort. 

Past het beroep Marketing Directeur bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Marketing Directeur

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Baas Marketing, Hoofd Marketing, Leider Marketing


Vacatures Marketing Directeur

Op zoek naar een nieuwe baan als Marketing Directeur? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Marketing Directeur. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Marketing Directeur per ervaringsniveau

junior Marketing Directeur vacatures startend Marketing Directeur vacatures senior Marketing Directeur vacatures beginnend Marketing Directeur vacatures trainee Marketing Directeur vacatures leidinggevend Marketing Directeur vacatures medior Marketing Directeur vacatures aankomend Marketing Directeur vacatures ervaren Marketing Directeur vacatures leerling Marketing Directeur vacatures vacatures omscholen tot Marketing Directeur vacatures opleiding tot Marketing Directeur

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Marketing Directeur

Wat verdient een Marketing Directeur?

 

Het salaris is afhankelijk van ervaring, leeftijd en het aantal mensen dat de directeur Marketing  onder zich heeft werken. Uitgaande van tussen de 50 en 500 mensen in dienst, verdient een directeur Marketing  tussen de E 4500 en de E 6500  bruto per maand. Echter, dit salaris kan ook beginnen met minder en stijgen naarmate er goed werk wordt afgeleverd en de ervaring groeit.

Salarisschaal Marketing Directeur

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Marketing Directeur

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Marketing Directeur


Bekijk het salaris Marketing Directeur per ervaringsniveau

Salaris junior Marketing Directeur Wat verdient een startend Marketing Directeur? Wat is het loon senior Marketing Directeur? beginnend Marketing Directeur salaris Maximaal salaris trainee Marketing Directeur Hoeveel verdient een leidinggevend Marketing Directeur? Wat is het salaris van een medior Marketing Directeur? Salaris aankomend Marketing Directeur Wat verdient een ervaren Marketing Directeur? Welk salaris krijgt een leerling Marketing Directeur?


Marketing Directeur worden: Opleidingen tot Marketing Directeur

Wil je Marketing Directeur worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Marketing Directeur.

Hoe word je een Marketing Directeur? 

 

De directeur Marketing  heeft meestal een hbo of universitaire opleiding genoten in de richting van Economie, Bedrijfskunde of marketing. Er is geen specifieke opleiding die aan sluit bij dit beroep maar een directeur Marketing  dient wel kennis van zaken te hebben en in staat te zijn een bedrijfsstructuur te kennen en daarbij ook de markt waarop gewerkt wordt. Een economische achtergrond is dus wel een vereiste. Daarbij dient de directeur Marketing  verstand te hebben van het gebied waar hij/zij leiding in geeft, namelijk de Marketing . Het is van belang dat de directeur Marketing  een opleiding heeft genoten waarin hij/zij deze tak goed heeft leren kennen.
Echter, om een goede directeur te kunne zijn, zijn bepaalde eigenschappen het meest belangrijk. Het goed kunnen leiden en inzicht kunnen hebben in een bedrijf en de markt. Deze kwaliteiten kan iemand ook van nature in zich hebben. Dit is nog meer een vereiste dan de opleiding. Zonder hoge opleiding in de juiste richting maar met de juiste ervaring en kwaliteiten maakt de directeur Marketing  een kans. Met een goede studie maar zonder ervaring en kwaliteiten niet. 

Opleidingen Marketing Directeur

Acquisitie training
Leuk, spannend en het maakt jou commercieel ijzersterk Hoe kom je aan nieuwe klanten? Netwerken? Mailen? Via via? Cold of warm call? In alle gevallen dient het initiatief van jou
Acquisitie training
Masterclass Innovatie van Producten, Diensten en Businessmodels - Dag
Je bent leidinggevende of directeur op de afdeling marketing, marketingcommunicatie of productdevelopment of je wilt dit worden. Je wilt meer inzicht in innovatiemanagement voor de doorontwikkeling... Stilstand is achteruitgang is …
Masterclass Innovatie van Producten, Diensten en Businessmodels - Dag
Masterclass Innovatie van Producten, Diensten en Businessmodels - Virtual Classroom
Je bent leidinggevende of directeur op de afdeling marketing, marketingcommunicatie of productdevelopment of je wilt dit worden. Je wilt meer inzicht in innovatiemanagement voor de doorontwikkeling... In de Virtual Classroom …
Masterclass Innovatie van Producten, Diensten en Businessmodels - Virtual Classroom
Directiesecretaresse / Management Assistant (Deeltijd MBO4 - Den Haag)
Directiesecretaresse MBO4 deeltijd Beroep De directiesecretaresse, personal assistent of managementassistent is de rechterhand van de directeur, een bekende Nederlander of de manager. De werkzaamheden richten zich op het verzorgen van …
Directiesecretaresse / Management Assistant (Deeltijd MBO4 - Den Haag)
Masterclass Communicatie van Innovatie - Dag
Je bent werkzaam als marketingmanager of marketingdirecteur, innovatiemanager, productmanager, commercieel manager of commercieel directeur en je wilt je ontwikkelen op de gebieden management, orga... Veel professionals die werken in het …
Masterclass Communicatie van Innovatie - DagMarketing Directeur worden: Omscholen tot Marketing Directeur

Als je je wilt omscholen tot Marketing Directeur is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Marketing Directeur zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Marketing Directeur dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Marketing Directeur

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Marketing Directeur

Als je Marketing Directeur wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Marketing Directeur zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Marketing Directeur

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Marketing Directeur?


Competenties en Vaardigheden Marketing Directeur:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Marketing Directeur.

Welke competenties heeft een Marketing Directeur nodig?

Een Marketing Directeur heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Anticiperen
Anticiperen

Steekwoorden: analytisch vermogen, initiatief ontplooien, inzicht in omgeving, inlevingsvermogen

Omschrijving

Deze personen lopen vaak voorop en herkennen situaties. Ze weten vervolgens hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Deze personen leggen verbanden tussen verleden, heden en proberen hier in de toekomst op in te spelen.

Sterke punten
Deze personen hebben over het algemeen een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ze leggen verbanden en scheiden hoofd- en bijzaken. Daarnaast nemen deze personen vaak initiatief en proberen ze zich in te leven in de situatie en andere personen.

Zwakke punten
Doordat deze personen veel van te voren weren, kan ze voorspelbaar overkomen. Door sommige mensen wordt dit als saai ervaren. Verder kan deze competentie de creativiteit beperken. Doordat veel zaken van tevoren vast liggen, is er minder ruimte voor creatieve oplossingen.

Discipline
Discipline

Steekwoorden: aanpassingsvermogen, flexibiliteit, overtuigen, luisteren

Omschrijving

De regels en procedures die gelden bij een bedrijf volgen deze mensen zonder moeite. Gedisciplineerde mensen houden zich aan de regels die er gelden, deze regels kunnen ze zelf opgesteld hebben of ze kunnen opgelegd zijn door anderen. Bij veranderingen volgen deze mensen ze over het algemeen op, maar deze mensen kunnen ook ontevredenheden aankaarten.

Sterke punten
De regels volgen, vergt wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Meestal zijn gedisciplineerde mensen structureel, ze weten de regels en procedures en kunnen hierdoor dan ook goed gestructureerd werken. Mensen met een ijzersterke discipline zijn meestal goede overtuigers, als zij het ergens niet mee eens zijn, kunnen ze dit op een goede overtuigende manier duidelijk maken. Maar daarnaast zijn deze mensen vaak ook goede luisteraars, zij luisteren naar de regels en passen zich hierop aan.  

Zwakke punten
Mensen die overgediscplineerd zijn kunnen soms stug zijn, ze zijn de flexibiliteit kwijt en houden zich vast aan de regels. Mensen die hard meewerken aan de procedures binnen een bedrijf, kunnen daarin ook doorslaan. Te veel discipline en perfectionisme kan vermoeiend zijn en leiden tot een burn-out.

Leiderschap
Leiderschap

Steekwoorden: delegeren, luisteren, overtuigen, taken verdelen

Omschrijving

Deze mensen kunnen individuen en groepen aansturen. De leiders maken een goede balans tussen delegeren en bijvoorbeeld regels opleggen. Deze personen leggen anderen uit wat er van hen wordt verwacht. Op die manier kunnen zij een project sturen. Daarbij kunnen leiders de verantwoordelijkheden bij anderen neerleggen.

Sterke punten
Een goede leider kan luisteren, iemand opfleuren, maar ook overtuigen. De leider maakt beslissingen en probeert ervoor iedereen het beste uit te halen. Een goede leider laat dingen los, maar probeert ook overzicht te houden. Ook kan een goede leider anderen inspireren en motiveren om gezamenlijk een doel te bereiken. Hij neemt hierbij het resultaat als uitgangspunt.

Zwakke punten
Sommige leiders willen teveel zelf doen, hierdoor krijgen werknemers niet de kans om zich te ontwikkelen. Ook kan dit voor frustratie en stress zorgen. Ook kunnen leiders het resultaat zo voorop stellen dat de omgeving wegvalt. 

Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Steekwoorden: analytisch vermogen, structureel, zelfkennis, visie

Omschrijving

Deze mensen kunnen zuiver en helder redeneren. Deze personen houden rekening met feiten en gebruiken verschillende perspectieven om een oordeel te vormen over bijvoorbeeld een werksituatie. Daarnaast beoordelen zij bijvoorbeeld de haalbaarheid en de planning van een opdracht.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak erg gestructureerd en scheiden dan ook de hoofd- van de bijzaken. Verder hebben deze mensen over het algemeen vaak een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Zij bekijken zaken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast beschikken deze mensen vaak over een goede zelfkennis, ze bekijken hun eigen presteren ook vanuit verschillende visies.

Zwakke punten
Wanneer er teveel wordt geoordeeld, kan dit demotivatie oproepen. Dit gebeurt met name dan bij anderen. Deze mensen oordelen dan overal over, ook wanneer het hen niet wordt gevraagd. Dit kan zorgen voor onderlinge irritaties. Als laatste kunnen deze mensen hun eigen oordeel op nummer één zetten, hierdoor kan het zijn dat de omgeving zich achtergesteld voelt.

Organiseren
Organiseren

Steekwoorden: netwerken, communicatief vaardig, plannen, informatie beheren, gestructureerd 

Omschrijving

Mensen die goed kunnen organiseren, bereiden een evenement, presentatie, personeelsuitje of een andere gebeurtenis nauwkeurig voor. Zo regelen zij de dag en tijd, maar ook de spullen die nodig zijn, de mensen die nodig zijn enzovoort.

Goede punten
Personen die goed kunnen organiseren, kunnen goed plannen en efficiënt en gestructureerd werken. Ook stellen ze prioriteiten en weten ze via welke kanalen ze wat kunnen regelen. Ze zijn vaak ook goed in communiceren en netwerken.

Zwakke punten
Mensen die dingen regelen, kunnen soms niet goed samenwerken. Zij hebben al precies in hun hoofd wat er moet gebeuren en vinden dan soms vervelend als een ander zich ermee komt bemoeien. Ook vergt het organiseren van dingen vaak veel energie en dit kan uiteindelijk leiden tot een burn-out.

Samenwerken
Samenwerken

Steekwoorden: samenwerken, resultaten, assertiviteit

Omschrijving

Goed samenwerken is bijdragen aan het samenwerkingsproces, de resultaten en de harmonie binnen een team. Deze personen willen niet alleen een goede bijdrage leveren aan de opdracht, maar ook aan de sfeer binnen het team. Onder deze competentie vallen verschillende aspecten: respect hebben voor andere groepsgenoten, elkaar helpen met taken en meedenken.

Sterke punten
Een sterk punt is dat deze personen vaak een goede mensenkennis hebben, zij kunnen anderen goed inschatten en houden daarbij het resultaat en de taken in het achterhoofd. Deze mensen zijn vaak assertief, zij houden hun persoonlijke doel en het doel van de ander goed in de gaten. Ook goed kunnen netwerken is te benoemen als sterk punt.

Zwakke punten
Mensen die teveel samenwerken, kunnen hun onafhankelijkheid verliezen. Ze vinden het moeilijk om nog alleen te werken, omdat ze altijd reactie/feedback krijgen van groepsgenoten. Ook zijn de relaties van deze mensen soms belangrijker dan de werkzaamheden. Het moet vooral gezellig zijn.

Vaardigheden Marketing Directeur

 • Analytisch vermogen
 • Methodisch werken
 • Plannen
 • Initiatief
 • Voorspellen
 • Vasthoudendheid
 • Zelfmanagement
 • Leiding geven
 • Motiveren
 • Inlevingsvermogen
 • Afwegen
 • Prioriteiten stellen
 • Sensitiviteit
 • Bemiddelen
 • Gezamenlijk resultaat

Persoonlijkheid en Eigenschappen Marketing Directeur

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Marketing Directeur passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Marketing Directeur nodig? 

 

 

De directeur Marketing  dient een goed leidinggevende te zijn. Vaak heeft een directeur Marketing  veel mensen onder zich werken en dient hij/zij een bepaald overwicht te hebben en uit te stralen zodat mensen hem of haar serieus nemen. De directeur Marketing  moet deze leidinggevende rol ten alle tijden opzich nemen zodat het voor iedereen duidelijk is aan wie ze verantwoording af moeten leggen.
Tevens is het belangrijk dat de directeur Marketing  een perfectionist is. Hij/zij moet als directeur perfect willen functioneren en moet ook willen dat iedereen waar de directeur verantwoordelijk is perfect functioneert. Dit dient dan ook het streven te zijn van de directeur Marketing . Uiteraard gaan er dingen mis die opgelost moeten worden maar het streven is om ten alle tijden perfect werk af te leveren. Zowel in het maken van bedrijfsplannen , als het halen ervan, als het aansturen van het team dat praktiseert. 

Bekijk de persoonstypen voor Marketing Directeur


Eigenschappen Marketing Directeur

 • Overwicht
 • Gedrevenheid
 • Zelfverzekerd
 • Idealistisch
 • Gedisciplineerd
 • PunctueelArbeidsmarktperspectief Marketing Directeur

Wat zijn de baankansen voor een Marketing Directeur?

 

De directeur Marketing  moet zich eerst heel erg bewijzen om voor deze baan in aanraking te komen. Er van uitgaande dat de directeur Marketing  dit heeft gedaan en op verschillende plekken relevante ervaring heeft opgedaan, is het alsnog moeilijk om een dergelijke functie te bekleden. Dit omdat de concurrentie zeer groot is en deze functie binnen een bedrijf maar voor een of twee mensen is weggelegd.
Het is niet echt mogelijk om door te groeien omdat de functie van directeur Marketing  al de hoogste functie is binnen de Marketing . Wel zou het kunnen dat de directeur Marketing  begint met 50 mensen die onder hem of haar werken en dat dit na een tijd een groter aantal wordt als de directeur Marketing  zich heeft bewezen. Het salaris zal dan ook stijgen. 

De actuele kans op werk voor een Marketing Directeur

Het beroep Marketing Directeur is onderdeel van de beroepsfamilie Managers verkoop en marketing. De kans op werk voor de beroepsfamilie Managers verkoop en marketing is in de huidige periode goed

Huidige aantal vacatures

13

Baankans Marketing Directeur

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Marketing Directeur

Je kunt als Marketing Directeur een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Marketing Directeur is onderdeel van de beroepsfamilie Managers verkoop en marketing. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Marketing Directeur


Organisaties waar een Marketing Directeur werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Marketing Directeur meestal werkt.

Waar werkt een Marketing Directeur?

 

De directeur Marketing  zal bijna altijd voor een profit organisatie werken aangezien het bedrijf is gericht op winst als deze tak bestaat. 

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Netwerk Marketing Directeur

Met wie werkt een Marketing Directeur samen? 

 

Ten eerst heeft de directeur te maken met werknemers omdat de directeur Marketing  deze werknemers aan neemt of ontslaat als dit nodig is. Er is dus ten alle tijden een contact moment met de werknemers op de afdeling. Daarbij is de directeur Marketing  verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk van zijn/haar werknemers. Dit kan betekenen dat de directeur Marketing  de werknemers zelf aanstuurt. In dat geval is er nog meer contact tijdens de werkuren.
Ook kan het zijn dat er leidinggevenden aangewezen worden die elk een team werknemers aansturen. In dat geval zal er veel contact zijn met de leidinggevenden op de afdeling.
Tot slot heeft de directeur Marketing  contact met andere directeuren van het bedrijf. Zo zullen er dagelijks vergaderingen plaatsvinden waar de directeur Marketing  aan deel zal nemen om zijn/haar afdeling te vertegenwoordigen. Het is goed mogelijk dat de directeur Marketing  een secretaresse heeft die zaken voor de directeur Marketing  regelt. Als dit het geval is, zal er veel contact zijn met hem of haar. 


 • Werknemers
 • Leidinggevenden
 • Andere directeuren
 • Secretaresse
Marketing Directeur

Interview met een Marketing Directeur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Marketing Directeur:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Marketing Directeur verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Marketing Directeur?

De beroepen die verwant zijn aan Marketing Directeur zijn:
Directeur verkoop
Salaris: €4500 tot €6500
Opleiding: Geen Cursus / Bijscholing HBO WO MBA
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Marketing Directeur in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Werknemers
 • Leidinggevenden
 • Andere directeuren
 • Secretaresse

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €4500 tot €6500

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

13Ga direct naar