Opleidingen of training Mecanicien Rotterdam

Zoek je een opleiding Mecanicien in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Mecanicien die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Mecanicien Rotterdam

Zou je graag Mecanicien willen worden? Of ben je al Mecanicien en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Mecanicien in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Mecanicien in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Mecanicien in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Mecanicien

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Mecanicien

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Mecanicien

Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Mecanicien? 

Mogelijke opleidingen zijn Algemene Operationele Techniek (AOT) en Werktuigkundige (WTK). Dit zijn MBO-opleidingen van zo’n drie jaren. 
 
Soms wordt ook een VCA-certificaat gevraagd. 
 

Filter