Opleidingen Medewerker Housekeeping

Zou je graag Medewerker Housekeeping willen worden? Of ben je al Medewerker Housekeeping en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Medewerker Housekeeping, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om aan de slag te gaan als Medewerker Housekeeping is er vaak geen specifieke opleiding nodig. De taken kunnen in de praktijk aangeleerd worden. Wel is het belangrijk om efficiënt te werken en affiniteit te hebben met de hotelbranche. Om hogerop te komen in de hotelbranche en bijvoorbeeld aan de slag te gaan als afdelingsmanager housekeeping dient wel een passende opleiding gevolgd te worden.

Hiervoor is de MBO (niveau- 4) opleiding Afdelingsmanager, met de uitstroomrichtingen Operationeel Management Housekeeping of Afdelingsplan Housekeeping geschikt.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Medewerker Housekeeping

Er zijn geen opleidingen Medewerker Housekeeping aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Medewerker Housekeeping in werkt

Bekijk alle opleidingen Horeca