Medewerker Ondersteuning Backoffice Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Ondersteuning Backoffice? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep medewerker ondersteuning backoffice. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je medewerker ondersteuning backoffice wordt.

 

Wat is een Medewerker Ondersteuning Backoffice?

De Medewerker Ondersteuning Backoffice voert in een openbare bibliotheek ondersteunende taken uit voor de domeinspecialist, bibliothecaris backoffice en coördinator backoffice. Zijn functie heeft voornamelijk een uitvoerend karakter. Hij speelt een administratieve rol in de ontwikkeling van publieks -en promotieactiviteiten en ondersteunt de uitvoering hiervan. Daarnaast behoort de administratie rond de aanschaf van bibliotheekartikelen ('media') en de verspreiding daarvan tot zijn takenpakket. Tot slot zorgt hij dat kantoorartikelen in de frontoffice voldoende aanwezig zijn.Wil je werken als Medewerker Ondersteuning Backoffice?

Werk je al als Medewerker Ondersteuning Backoffice en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Ondersteuning Backoffice worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Ondersteuning Backoffice, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Medewerker Ondersteuning Backoffice in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

  • Domeinspecialist
  • Bibliothecaris Backoffice
  • Medewerker Ondersteuning Frackoffice

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2100

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Ondersteuning Backoffice

Wat verdient een Medewerker Ondersteuning Backoffice?

Een Medewerker Ondersteuning Backoffice verdient ongeveer tussen de €1500 en 2100. Naast het brutomaandsalaris biedt de bibliotheek ook een eindejaarsuitkering (1,3% van het bruto jaarloon), een vakantietoeslag (12 x 8% bruto maandloon) en onregelmatigheidstoeslagen. Ook kent de bibliotheek gunstige voorwaarden rond (bij)scholing.

Salarisschaal Medewerker Ondersteuning Backoffice

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Medewerker Ondersteuning Backoffice

Er zijn geen vacatures Medewerker Ondersteuning Backoffice aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Medewerker Ondersteuning Backoffice in werkt.

Meer weten over de sector waar een Medewerker Ondersteuning Backoffice in werkt

Bekijk werken in Kunst & Cultuur & Entertainment

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Ondersteuning Backoffice

Wat is de toekomst van Medewerker Ondersteuning Backoffice?

Er worden bezuinigingen verwacht voor 2011. Dit zal geen gunstige invloed hebben op de werkgelegenheid.

Doorgroeimogelijkheden zijn er wel, naar bijvoorbeeld de frontoffice waar de medewerker informatie & advies en de medewerker klantenservice & leenservice hun plek hebben. Omscholing vergroot de kans op andere functies aanzienlijk.

Baankans Medewerker Ondersteuning Backoffice

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Medewerker Ondersteuning Backoffice worden: Opleidingen tot Medewerker Ondersteuning Backoffice

Wil je Medewerker Ondersteuning Backoffice worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Medewerker Ondersteuning Backoffice.

Hoe word je een Medewerker Ondersteuning Backoffice? 

Een administratieve of secretariële MBO opleiding op niveau 3 geeft toegang tot de functie van Medewerker Ondersteuning Backoffice. Ook de MBO opleiding Medewerker Informatiedienstverlening Bibliotheken is geschikt; deze biedt bovendien doorgroeimogelijkheden. Bibliotheken geven werknemers ook de mogelijkheid tot het volgen van een eenjarige deeltijdopleiding tot Bibliotheekmedewerker.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Medewerker Ondersteuning Backoffice

Er zijn geen opleidingen Medewerker Ondersteuning Backoffice aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Medewerker Ondersteuning Backoffice in werkt

Bekijk alle opleidingen Kunst & Cultuur & Entertainment

Omscholen of doorgroeien tot Medewerker Ondersteuning Backoffice

Als je Medewerker Ondersteuning Backoffice wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Medewerker Ondersteuning Backoffice zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Medewerker Ondersteuning Backoffice

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Medewerker Ondersteuning Backoffice?

Competenties en Vaardigheden Medewerker Ondersteuning Backoffice

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Medewerker Ondersteuning Backoffice nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Medewerker Ondersteuning Backoffice nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Medewerker Ondersteuning Backoffice

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Persoonlijkheid van een Medewerker Ondersteuning Backoffice

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Medewerker Ondersteuning Backoffice. Als Medewerker Ondersteuning Backoffice wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Medewerker Ondersteuning Backoffice:


zie volledige beschrijving persoonstype Medewerker Ondersteuning Backoffice

Vakkennis voor een Medewerker Ondersteuning Backoffice

Het is voor een Medewerker Ondersteuning Backoffice ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Medewerker Ondersteuning Backoffice zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Medewerker Ondersteuning Backoffice


Werkervaring Medewerker Ondersteuning Backoffice

Het is voor een startend Medewerker Ondersteuning Backoffice die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Medewerker Ondersteuning Backoffice is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Medewerker Ondersteuning Frontoffice .

Iets anders leren?

Is Medewerker Ondersteuning Backoffice het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Medewerker Ondersteuning Backoffice

Met wie werkt een Medewerker Ondersteuning Backoffice samen? 

De domeinspecialist, bibliothecaris backoffice en coördinator backoffice worden direct door de medewerker ondersteuning backoffice ondersteund. Daarnaast komt deze in aanraking met de medewerkers frontoffice en in geval van projecten externen met een soortgelijke, administratief ondersteunende functie.


  • Domeinspecialist
  • Bibliothecaris Backoffice
  • Medewerker Ondersteuning Frackoffice
Medewerker Ondersteuning Backoffice


Organisaties waar een Medewerker Ondersteuning Backoffice werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Medewerker Ondersteuning Backoffice meestal werkt.

Waar werkt een Medewerker Ondersteuning Backoffice?

Medewerkers Ondersteuning Backoffice zijn uitsluitend werzaam bij openbare bibliotheken, dus bij organisaties in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Ondersteuning Backoffice

Waar kun je het beste werken als Medewerker Ondersteuning Backoffice? Hieronder vind je de best door de Medewerker Ondersteuning Backoffice beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

navb

Locatie: Noord-Brabant

Openstaande vacatures: 0


Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Ondersteuning Backoffice:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Medewerker Ondersteuning Backoffice.

Welke competenties heeft een Medewerker Ondersteuning Backoffice nodig?

Een Medewerker Ondersteuning Backoffice heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Medewerker Ondersteuning Backoffice

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Medewerker Ondersteuning Backoffice passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Medewerker Ondersteuning Backoffice nodig? 

De Medewerker Ondersteuning Backoffice helpt diverse collega's hun taken, beleid of ideeën te realiseren. Hij heeft absoluut een dienstverlenende instelling en haalt voldoening uit het ondersteunen van anderen (Gever). Hij heeft met veel mensen te maken en moet dus goed samen kunnen werken en zich kunnen schikken naar de mening van een ander. Hij is betrouwbaar en neemt zijn taken serieus (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Ondersteuning Backoffice


Gever


Lees meer

Loyalist


Lees meer

Interview met een Medewerker Ondersteuning Backoffice

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Ondersteuning Backoffice

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Ondersteuning Backoffice

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Ondersteuning Backoffice

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Ondersteuning Backoffice dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Ondersteuning Backoffice belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Ondersteuning Backoffice. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Ondersteuning Backoffice iets voor je?

Zou je graag Medewerker Ondersteuning Backoffice willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Ondersteuning Backoffice bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Ondersteuning Backoffice

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar