Medewerker Semi-Statisch Archief Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Semi-Statisch Archief? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep medewerker semi-statisch archief. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je medewerker semi-statisch archief wordt.

 

Wat is een Medewerker Semi-Statisch Archief?

Een Medewerker Semi-Statisch Archief is iemand die zorgdraagt voor de ordening en het beheer van het semi-statisch archief van een organisatie.

Een archief bestaat uit drie ‘delen’. Het dynamische archief bestaat uit documenten waar op het moment mee gewerkt wordt, een semi-statisch archief bestaat uit documenten die niet meer actief gebruikt worden, maar misschien nog nodig zijn in de toekomst en een statisch-archief bevat documenten die niet meer worden gebruikt.

Een Medewerker Semi-Statisch Archief is verantwoordelijk voor het semi-statische archief. Hij bepaalt welke documenten (en hoe lang) moeten worden bewaard en welke kunnen worden vernietigd. Vervolgens bedenkt hij een manier om de te bewaren documenten zo ordelijk en logisch mogelijk te archiveren. Hij kan ze bijvoorbeeld sorteren op datum, alfabet of thema. Een goede Medewerker Semi-Statisch Archief ordent het semi-statisch archief zo, dat collega’s en onervaren archiefbezoekers de benodigde informatie zonder al te veel moeite kunnen vinden. Een belangrijke taak van de Medewerker Semi-Statisch Archief is dus het stroomlijnen van informatieprocessen en het optimaliseren van de informatiedienstverlening.

De Medewerker Semi-Statisch Archief kan bij allerlei organisaties terecht waarin met een archief gewerkt wordt. Denk aan grote kantoren, maar ook aan gemeentes en universiteiten.Wil je werken als Medewerker Semi-Statisch Archief?

Werk je al als Medewerker Semi-Statisch Archief en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Semi-Statisch Archief worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Semi-Statisch Archief, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Medewerker Semi-Statisch Archief in één oogopslag

Netwerk:

 • Collega’s
 • Informatiespecialisten
 • Leidinggevende
 • Archiefbezoekers

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Semi-Statisch Archief

Wat verdient een Medewerker Semi-Statisch Archief?

Een Medewerker Semi-Statisch Archief verdient zo tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand. Er zijn echter veel verschillende bedrijven, in zowel de profit- als de non-profitsector, waar een Medewerker Semi-Statisch Archief terecht kan. De salarissen kunnen per bedrijf daarom erg verschillen. Ook geldt dat hoe meer ervaring en hoe meer verantwoordelijkheid, hoe meer de Medewerker Semi-Statisch Archief zal verdienen.

De secundaire arbeidsvoorwaarden hangen af van het bedrijf waar de Medewerker Semi-Statisch Archief werkzaam is.

Salarisschaal Medewerker Semi-Statisch Archief

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Medewerker Semi-Statisch Archief

Er zijn geen vacatures Medewerker Semi-Statisch Archief aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Medewerker Semi-Statisch Archief in werkt.

Meer weten over de sector waar een Medewerker Semi-Statisch Archief in werkt

Bekijk werken in Facilitaire Dienstverlening

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Semi-Statisch Archief

Wat is de toekomst van Medewerker Semi-Statisch Archief?

Veel organisaties hebben een archief, en dus zijn er ook veel werkplekken voor Medewerkers Semi-Statisch Archief. Veel organisaties moeten zich aan strenge regels houden, dus er worden vaak mensen gezocht die goed kunnen archiveren.

Er zijn niet altijd doorgroeimogelijkheden voor een Medewerker Semi-Statisch Archief. Hij kan soms wel leider van de afdeling worden en door middel van cursussen hogerop komen binnen het bedrijf.

Baankans Medewerker Semi-Statisch Archief

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Medewerker Semi-Statisch Archief worden: Opleidingen tot Medewerker Semi-Statisch Archief

Wil je medewerker semi-statisch archief worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Medewerker Semi-Statisch Archief? 

Om Medewerker Semi-Statisch Archief te worden, kan bijvoorbeeld de opleiding SOD1 gedaan worden. Deze korte opleiding leidt je op tot een beginnend medewerker informatiedienstverlening. Soms wordt een aanvullende cursus selectie en vernietiging gevraagd.

Andere mogelijke opleiding zijn MBO Medewerker Informatiedienstverlening (met de specialisatie Archiefmedewerker) en HBO Informatiedienstverlening en –management.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Medewerker Semi-Statisch Archief

Er zijn geen opleidingen Medewerker Semi-Statisch Archief aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Medewerker Semi-Statisch Archief in werkt

Bekijk alle opleidingen Facilitaire Dienstverlening


Netwerk Medewerker Semi-Statisch Archief

Met wie werkt een Medewerker Semi-Statisch Archief samen? 

Een Medewerker Semi-Statisch Archief heeft contact met zowel collega’s van de eigen afdeling als met collega’s van andere afdelingen die documenten willen laten archiveren of opzoeken. Of er nog meer Medewerkers Semi-Statisch Archief zijn, hangt af van de organisatie waar de Medewerker Semi-Statisch Archief voor werkt. Bij een kleine organisatie zijn weinig Medewerkers Semi-Statisch Archief; bij een gemeente relatief veel.

De Medewerker Semi-Statisch Archief werkt soms samen met andere informatiespecialisten. Ook heeft de Medewerker Semi-Statisch Archief te maken met een leidinggevende. Verder heeft de Medewerker Semi-Statisch Archief contact met archiefbezoekers. Hij helpt hen bij het vinden van de informatie.


 • Collega’s
 • Informatiespecialisten
 • Leidinggevende
 • Archiefbezoekers
Medewerker Semi-Statisch Archief


Organisaties waar een Medewerker Semi-Statisch Archief werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Medewerker Semi-Statisch Archief meestal werkt.

Waar werkt een Medewerker Semi-Statisch Archief?

Een Medewerker Semi-Statisch Archief kan bij allerlei organisaties werken waar een archief is. Dit kan zijn in de profitsector, zoals bij een advocatenkantoor, maar ook in de non-profitsector bij bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, historisch documentatiecentra of de gemeente.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Semi-Statisch Archief

Waar kun je het beste werken als Medewerker Semi-Statisch Archief? Hieronder vind je de best door de Medewerker Semi-Statisch Archief beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Semi-Statisch Archief.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Semi-Statisch Archief:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Medewerker Semi-Statisch Archief.

Welke competenties heeft een Medewerker Semi-Statisch Archief nodig?

Een Medewerker Semi-Statisch Archief heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Medewerker Semi-Statisch Archief

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Medewerker Semi-Statisch Archief passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Medewerker Semi-Statisch Archief nodig? 

Persoonstypen die passen bij een Medewerker Semi-Statisch Archief zijn Perfectionist en Succesvolle Werker.

Het is van groot belang dat een Medewerker Semi-Statisch Archief netjes en vooral ook gestructureerd werkt. Alle documenten moeten goed worden geordend, zodat ze goed terug te vinden zijn (Perfectionist).

Verder is het belangrijk dat een Medewerker Semi-Statisch Archief efficiënt werkt en oog heeft voor kwaliteit (Succesvolle Werker).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Semi-Statisch Archief


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Medewerker Semi-Statisch Archief

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Semi-Statisch Archief

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Semi-Statisch Archief

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Semi-Statisch Archief

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Semi-Statisch Archief dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Semi-Statisch Archief belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Semi-Statisch Archief. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Semi-Statisch Archief iets voor je?

Zou je graag Medewerker Semi-Statisch Archief willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Semi-Statisch Archief bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Semi-Statisch Archief

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar