Opleidingen of training Medewerker Semi-Statisch Archief Groningen

Zoek je een opleiding Medewerker Semi-Statisch Archief in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Semi-Statisch Archief die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Medewerker Semi-Statisch Archief Groningen

Zou je graag Medewerker Semi-Statisch Archief willen worden? Of ben je al Medewerker Semi-Statisch Archief en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Medewerker Semi-Statisch Archief in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Semi-Statisch Archief in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Semi-Statisch Archief in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Medewerker Semi-Statisch Archief

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Medewerker Semi-Statisch Archief

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Medewerker Semi-Statisch Archief

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Medewerker Semi-Statisch Archief? 

Om Medewerker Semi-Statisch Archief te worden, kan bijvoorbeeld de opleiding SOD1 gedaan worden. Deze korte opleiding leidt je op tot een beginnend medewerker informatiedienstverlening. Soms wordt een aanvullende cursus selectie en vernietiging gevraagd.

Andere mogelijke opleiding zijn MBO Medewerker Informatiedienstverlening (met de specialisatie Archiefmedewerker) en HBO Informatiedienstverlening en –management.


Filter