Medewerker Wetenschapswinkel Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Wetenschapswinkel? Lees de functieomschrijving.

Een Medewerker Wetenschapswinkel werkt bij een Universiteit met als doelen een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke functie van zijn instelling en mogelijkheden te creëeren voor studenten om (onderzoeks)vaardigheden in de praktijk te brengen. Dit probeert hij te bewerkstelligen door onderzoeksopdrachten, uit te voeren door docenten of student(assist)en, te werven, begeleiden en coördineren. Hij is van begin tot eind bij het onderzoek betrokken en vormt de bindende factor tussen opdrachtgever en onderzoeker. Hij werft opdrachten, contracteert, begeleidt studenten bij onderzoek, zowel praktisch als inhoudelijk, ondersteunt opdrachtgevers in de formulering van een onderzoeksopdracht of doelstellingen en ondersteunt hen in het uitvoeren van het onderzoek.  Verder redigeert hij het eindproduct (rapport, artikel, website) dat hij ook van lay-out voorziet.

Hij is projectmanager; betrokken bij alle partijen, van formulering van onderzoeksvraag tot evaluatie en doet daarnaast nog de p.r.. Verder onderhoudt hij een uitgebreid netwerk van docenten, studenten en opdrachtgevers en tracht hij samenwerkingsverbanden aan te gaan met medewerkers van andere wetenschapswinkels. Tot slot kan de Medewerker Wetenschapswinkel ook nog zelf de rol van onderzoeker op zich nemen. De Wetenschapswinkel neemt alleen onderzoeksopdrachten aan van non-profit organisaties of instellingen.

De functie wordt op drie niveaus ingedeeld, waarbij de bevoegdheden van de Medewerkers Wetenschapswinkel enigszins verschillen. De Medewerker 3 behandelt enkel eenvoudige onderzoek(svrag)en, de Medewerker 2 doet complexere onderzoeken binnen zijn vakgebied en coördineert hierbinnen opdrachten. Hij geeft ook les in onderzoeksvaardigheden. De Medewerker 1 ten slotte doet beleidsvoorstellen, handelt complexe onderzoeken af, begeleidt opdrachten binnen alle vakgebieden, ontwikkelt lesmateriaal en doceert onderzoeksvaardigheden, coördineert de werkzaamheden op de afdeling en begeleidt collega's.

 

(UFO)

Wil je werken als Medewerker Wetenschapswinkel?

Werk je al als Medewerker Wetenschapswinkel en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Wetenschapswinkel worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Wetenschapswinkel, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Medewerker Wetenschapswinkel in één oogopslag

Netwerk:

  • Student
  • Universitair Docent
  • Medewerker Wetenschapswinkel

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2262 tot €3766

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Wetenschapswinkel

Wat verdient een Medewerker Wetenschapswinkel?

De medewerker Wetenschapswinkel zit in schaal 8, 9, of 10, afhankelijk van functieinhoud en bevoegdheden. Hij verdient dan bruto respectievelijk tussen de €2262 en €3031,  tussen de €2487 en €3427 of tussen de €2376 en €3766 bruto per maand. Daarnaast heeft hij recht op vakantietoeslag (8% bruto jaarinkomen) en een eindejaarsuitkering. Ook zijn er regelingen omtrent parttime werken en ouderschapsverlof en voorwaarden die per Universiteit varschillen als auto's of telefoons van de zaak.

Salarisschaal Medewerker Wetenschapswinkel

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Medewerker Wetenschapswinkel

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Wetenschapswinkel

Hoe goed is de toekomst voor de Medewerker Wetenschapswinkel? 

Wanneer een Medewerker begint met het takenpakket van de Medewerker Wetenschapswinkel 3 kan hij doorgroeien naar gelijke functies met een uitgebreider takenpakket. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden, meer richting de onderzoekskant of juist de coördinerende of (project)managementkant.

Baankans Medewerker Wetenschapswinkel

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Medewerker Wetenschapswinkel worden: Opleidingen tot Medewerker Wetenschapswinkel

Hoe word je een Medewerker Wetenschapswinkel? 

Een Medewerker Wetenschapswinkel heeft een Universitaire opleiding gedaan die, in het geval van de lager ingeschaalde medewerkers,in de richting is van het vakgebied waarvan hij onderzoeken behandelt.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Medewerker Wetenschapswinkel

Meer opleidingen Medewerker Wetenschapswinkel

Weet je nog niet of je Medewerker Wetenschapswinkel wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Medewerker Wetenschapswinkel of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Medewerker Wetenschapswinkel

Met wie werkt een Medewerker Wetenschapswinkel samen? 

De Medewerker Wetenschapswinkel brengt oprachtgever en onderzoeker bij elkaar. Hij werft opdrachtgevers, doet de communicatie en adviseert. De onderzoekers zijn zowel wetenschappelijk medewerkers van de Universiteit als studenten. De Medewerker Wetenschapswinkel coördineert alle facetten van het onderzoeksproces. Tot slot heeft hij een netwerk van collega's bij andere Wetenschapswinkels.


  • Student
  • Universitair Docent
  • Medewerker Wetenschapswinkel
Medewerker Wetenschapswinkel


Organisaties waar een Medewerker Wetenschapswinkel werkzaam is

Waar werkt een Medewerker Wetenschapswinkel meestal? 

Een Medewerker Wetenschapswinkel is verbonden aan een Universiteit en doet bovendien alleen onderzoek voor 'niet-draagkrachtige' organisaties.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Wetenschapswinkel

Waar kun je het beste werken als Medewerker Wetenschapswinkel? Hieronder vindt je de best door de Medewerker Wetenschapswinkel beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Wetenschapswinkel.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Wetenschapswinkel:

Welke competenties heeft een een Medewerker Wetenschapswinkel nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Medewerker Wetenschapswinkel

Wat voor persoonlijkheid heb je als Medewerker Wetenschapswinkel nodig? 

De Medewerker Wetenschapswinkel is zowel een energieke netwerker als rustige onderzoeker. Hij is uitstekend in staat verschillende dingen tegelijk te doen en kan goed schakelen tussen diverse werkzaamheden. Daarbij weet hij ook anderen te enthousiasmeren en te betrekken bij het project (Succesvolle werker). Hij heeft een groot analytisch vermogen, heeft plezier in het vergaren van data en werkt ook goed in zijn eentje. De Medewerker Wetenschapswinkel weet ook in geval van langetermijnprojecten het overzicht te bewaren (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Wetenschapswinkel


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Medewerker Wetenschapswinkel

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Wetenschapswinkel

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Wetenschapswinkel

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Wetenschapswinkel

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Wetenschapswinkel dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Wetenschapswinkel belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Wetenschapswinkel. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Wetenschapswinkel iets voor je?

Zou je graag Medewerker Wetenschapswinkel willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Wetenschapswinkel bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Wetenschapswinkel

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar