Opleidingen Nagelstylist

Zou je graag Nagelstylist willen worden? Of ben je al Nagelstylist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Nagelstylist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

In heel veel gevallen hebben Nagelstylisten in eerste instantie een andere opleiding in de richting van uiterlijke verzorging gedaan en doen ze een cursus in nagelstyling als uitbreiding van hun kunnen.

Als basis zijn opleidingen voor bijvoorbeeld schoonheidsspecialist, kapper of manicure opleidingen gebruikt. Wanneer mensen dan voor zichzelf gaan beginnen of graag meer doen volgt een cursus nagelstyling. Die kan ook zo uitgebreid als je zelf wilt. Je kunt gaan voor puur het aanbrengen van kunstnagels met behulp van bijvoorbeel acryl of gel, maar je kunt daarnaast ook aandacht besteden aan het lakken of onderhouden van nagels. Ook wanneer je niet uit de richting van de manicure komt is nagelversiering een zinvolle aanvulling omdat de klanten dit toch vaak verlangen wanneer ze van diensten van Nagelstylisten gebruik willen maken.

Opleidingen in de richting van nagelverzorging en styling zijn bij verschillende merkafhankelijke en merkonafhankelijke instellingen te volgen.

De 2 beste opleidingen voor een Nagelstylist:

Nagelstyling

Nagelstyliste | Klassikaal |€ 1670.00 |Niveau: MBO 3 | Max. deelnemers: 10 | Totale lesduur: 16

Algemene informatie De opleiding Allround Nagelstyling van De Nederlandse Beauty School is een praktijkopleiding, waarin de behandelde theorie meteen in praktijk wordt omgezet. Alle onderdelen van de nagelstyling worden tijdens deze opleiding behandeld incl. manicuren, gelnagels, acrylnagels, probleemnagels, opvullen en nagelversieringen. Als Nagelstylist ben je een expert in het creëren van mooie verzorgde nagels. Dit kun je …

Nagelstylist

Nagelstyliste | Thuisstudie |€ 259.00 | Max. deelnemers: 42 | Totale lesduur: 6

Mooie, verzorgde nagels zijn het visitekaartje van de moderne vrouw. Steeds vaker doet zij daarom een beroep op de nagelstylist. Lijkt het jou leuk om vrouwen (en een enkele man) een Mooie, verzorgde nagels zijn het visitekaartje van de moderne vrouw. Steeds vaker doet zij daarom een beroep op de nagelstylist. Lijkt het jou leuk …