Opleidingen Onderhoudsmedewerker Onderwijs

Zou je graag Onderhoudsmedewerker Onderwijs willen worden? Of ben je al Onderhoudsmedewerker Onderwijs en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderhoudsmedewerker Onderwijs, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Onderhoudsmedewerker Onderwijs

Er zijn geen opleidingen Onderhoudsmedewerker Onderwijs aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Onderhoudsmedewerker Onderwijs in werkt

Bekijk alle opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderhoudsmedewerker Onderwijs

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Onderhoudsmedewerker Onderwijs

Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Onderhoudsmedewerker Onderwijs? 

Er is geen vast profiel waaraan een Onderhoudsmedewerker moet voldoen. In veel gevallen zal hij, evenals de conciërge, zonder opleiding, maar met werkervaring aan het werk kunnen.

Wordt zijn functie gekoppeld aan die van hoofdconciërge is het waarschijnlijk dat hij aan dezelfde opleidingseisen moet voldoen en dus moet beschikken over een MBO diploma op niveau-4, bij voorkeur Facilitaire Dienstverlening.