Opleidingen of training Onderhoudstechnicus Utrecht

Zoek je een opleiding Onderhoudstechnicus in Utrecht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Onderhoudstechnicus die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Onderhoudstechnicus Utrecht

Zou je graag Onderhoudstechnicus willen worden? Of ben je al Onderhoudstechnicus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderhoudstechnicus in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Onderhoudstechnicus in Utrecht:

Balanceren (Dag)

Balanceren (Dag) | regio Utrecht

Wil jij meer weten over balanceren? Over de theorie en het gebruik van balanceerapparatuur en gereedschappen? Schrijf je voor de training Balanceren van SKF! Ben jij onderhoudstechnicus en is het balanceren van applicaties een belangrijk onderdeel binnen jouw werkgebied? Dan …

  • Onderwerp opleiding Onderhoudstechnicus
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 499,00
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderhoudstechnicus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Onderhoudstechnicus

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Hoe word je een Onderhoudstechnicus? 

In vacatures naar een Onderhoudstechnicus wordt doorgaans een MBO-diploma richting werktuigbouwkunde gevraagd. Een voorbeeld van zo’n opleiding is de MBO-niveau 4 opleiding ‘middenkader engineering’. Deze, en alle andere soortgelijke mbo-opleidingen, duren 3 tot 4 jaar. Dat jaar verschil in tijd hangt van de inzet van de leerling af. 


Filter