Opleidingen Oprichter Startup

Zou je graag Oprichter Startup willen worden? Of ben je al Oprichter Startup en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Oprichter Startup, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Er is niet één bepaalde opleiding die je goed kan voorbereiden op het oprichten van een bedrijf. Een HBO- of WO-opleiding Bedrijfskunde geeft een goede basis. Tijdens de opleiding leer je iets over alle aspecten van een bedrijf, zoals de boekhouding, de marketing en de HR. Hierdoor heb je dus inzicht in alle ‘onderdelen’ van een bedrijf. Wel richt de opleiding zich op het werken bij grote internationale bedrijven, terwijl startups heel anders zijn. Het meeste leer je toch in de praktijk. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Oprichter Startup

Er zijn geen opleidingen Oprichter Startup aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Oprichter Startup in werkt

Bekijk alle opleidingen Algemeen