Oprichter Startup Worden Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Wat doet een Oprichter Startup? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Oprichter Startup, zoals: "Wat doet een Oprichter Startup?", of "Wat verdient een Oprichter Startup? of "Hoe word je een Oprichter Startup?".

Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Oprichter Startup nodig heeft.Wat is een Oprichter Startup?

Een Oprichter Startup is iemand die een schaalbaar idee omzet naar een bedrijf. Een bedrijf dat aan het begin van zijn bestaan staat wordt ook wel een startup genoemd. Een startup heeft minder dan twintig medewerkers en gaat (nog) niet naar beurs.

De Oprichter Startup heeft een goed idee voor een winstgevend bedrijf en zoekt naar een goed businessmodel. Vaak heeft de Oprichter Startup kennis van allerlei vakgebieden, zoals marketing en HR. Hij neemt experts van de verschillende vakgebieden die relevant zijn voor zijn startup aan.

Het bedrijf komt elke maand in een andere fase, en dus brengt dat steeds andere taken voor de Oprichter Startup met zich mee. Elke dag zal de Oprichter Startup beginnen met een teammeeting, zodat hij op de hoogte is van de stand van zaken. Dan neemt hij de to-do-lijst door en controleert bijvoorbeeld prototypes voor applicaties. Verder op de dag heeft de Oprichter Startup bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken, gesprekken met investeerders en een presentatie. 

Past het beroep Oprichter Startup bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Vacatures Oprichter Startup

Er zijn geen vacatures Oprichter Startup aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Oprichter Startup in werkt.

Meer weten over de sector waar een Oprichter Startup in werkt

Bekijk werken in Algemeen

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Oprichter Startup

Wat verdient een Oprichter Startup?

Hoeveel een Oprichter Startup verdient, is moeilijk te zeggen. Het maandelijks inkomen van een ondernemer is heel wisselend. Als er veel projecten lopen, komt er vanzelfsprekend meer geld binnen dan als er even geen projecten zijn. Tijdens de eerste maanden zal er alleen maar geïnvesteerd worden, pas later kan het bedrijf winst gaan maken. Ook heeft de Oprichter Startup altijd te maken met bedrijfsrisico’s. Zo kan het voorkomen dat een belangrijke deal op het laatste moment niet doorgaat. Daar tegenover staat dat een ondernemer onder andere zijn eigen tijd in kan delen.

Salarisschaal Oprichter Startup

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Oprichter Startup

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Oprichter Startup


Oprichter Startup worden: Opleidingen tot Oprichter Startup

Wil je Oprichter Startup worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Oprichter Startup.

Hoe word je een Oprichter Startup? 

Er is niet één bepaalde opleiding die je goed kan voorbereiden op het oprichten van een bedrijf. Een HBO- of WO-opleiding Bedrijfskunde geeft een goede basis. Tijdens de opleiding leer je iets over alle aspecten van een bedrijf, zoals de boekhouding, de marketing en de HR. Hierdoor heb je dus inzicht in alle ‘onderdelen’ van een bedrijf. Wel richt de opleiding zich op het werken bij grote internationale bedrijven, terwijl startups heel anders zijn. Het meeste leer je toch in de praktijk. 

Opleidingen Oprichter Startup

Kan het vliegen?: Van idee tot succesvolle startup
Studdy® 🔹All you can learn🔹 500+ cursussen, audioboeken, kranten 🔹Certificaat🔹 24/7 PC, mobiel, tablet Je hebt een waanzinnig idee voor het ontwikkelen van een onderscheidend product of dienst. Een idee …
Kan het vliegen?: Van idee tot succesvolle startup
Kan het vliegen?: Van idee tot succesvolle startup
Volg nu Kan het vliegen?: Van idee tot succesvolle startup en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk …
Kan het vliegen?: Van idee tot succesvolle startup
Overlevingsstrategie voor startups
Studdy® 🔹All you can learn🔹 500+ cursussen, audioboeken, kranten 🔹Certificaat🔹 24/7 PC, mobiel, tablet Veel oprichters van startups hebben op dit moment grote financiële problemen. Ze raken in paniek, hun …
Overlevingsstrategie voor startups
Overlevingsstrategie voor startups
Volg nu Overlevingsstrategie voor startups en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren. Veel oprichters van startups …
Overlevingsstrategie voor startupsOprichter Startup worden: Omscholen tot Oprichter Startup

Als je je wilt omscholen tot Oprichter Startup is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Oprichter Startup zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Oprichter Startup dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Oprichter Startup

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Oprichter Startup

Als je Oprichter Startup wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Oprichter Startup zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Oprichter Startup

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Oprichter Startup?


Competenties en Vaardigheden Oprichter Startup:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Oprichter Startup.

Welke competenties heeft een Oprichter Startup nodig?

Een Oprichter Startup heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen

Steekwoorden: inlevingsvermogen, veranderingen, flexibiliteit 

Omschrijving

Deze mensen blijven doorwerken en presenteren ondanks veranderende omstandigheden. Op het moment van een verandering zijn deze mensen in staat om snel om te schakelen van de oude naar de nieuwe situatie. Daarbij houden deze mensen het overzicht en in crisissituaties weten ze hun taken goed af te ronden.

Sterke punten
Deze mensen hebben vaak een goede discipline en ze zijn stressbestendig. Veranderingen kunnen behoorlijk grote gevolgen hebben en zij weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast zijn deze mensen flexibel en kunnen ze zich goed inleven in de situatie. Dat laatste zorgt ervoor dat aanpassen gemakkelijker wordt. Flexibiliteit laten zij zien wanneer zij binnen een verandering zich gemakkelijk aanpassen aan de nieuwe situatie.

Zwakke punten
Teveel aanpassen zorgt ervoor dat je onzeker overkomt. In de zakelijke sfeer kan het voorkomen dat mensen niet meer naar de mening van deze mensen vragen. Het is van belang dat deze personen af en toe van zich laten horen, zo is het duidelijk dat zij ook een mening hebben.

Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid

Steekwoorden: beslissingen, argumenten, overtuigen, durf

Omschrijving

Deze personen durven beslissingen te nemen. Dit doen ze bijvoorbeeld door een bepaalde actie uit te voeren of een regel in te stellen. Deze besluitvaardige personen stellen hun beslissingen niet uit tot ze alle informatie hebben, zij proberen zo snel mogelijk de knoop door te maken. Bij eventuele consequenties kan hij terugkomen op de beslissing en een andere keuze maken. De persoon weet de beslissingen op een goede manier te onderbouwen.

Sterke punten
Deze personen weten anderen te overtuigen van hun besluit, ze gebruiken hierbij verschillende argumenten die passen bij hun standpunt. Voor het nemen van besluiten is lef nodig, hierover beschikt deze besluitvaardige persoon dan ook.

Zwakke punten
Aan het nemen van beslissingen zitten risico’s en deze risico’s kunnen gevolgen hebben. Op het moment dat deze persoon te snel teveel beslissingen neemt, kan hij roekeloos worden en zijn oog voor het resultaat verliezen. Het is dan ook van belang dat deze persoon op het juiste moment de juiste beslissing neemt en goed nadenkt over de voor- en nadelen ervan.

Creativiteit
Creativiteit

Steekwoorden: durf, lateraal denken, initiatief, verfrissend

Omschrijving

Bij een project of opdracht is het handig om er een creatieveling bij te hebben. Deze mensen komen vaak met verfrissende ideeën input. Wanneer werkzaamheden vastlopen, kan deze creatieveling met goede oplossingen komen. Creatievelingen kunnen omspringen met veranderende omstandigheden op de werkvloer.

Sterke punten
Deze mensen zijn goed in out-of-the-box denken, zij kunnen vaste patronen of ideeën loslaten en komen met een compleet nieuw perspectief. Deze mensen hebben vaak lef en zijn initiatiefrijk. Zij komen vaak zelf met andere oplossingen.

Zwakke punten
Creatieve mensen hebben vaak veel verschillende ideeën, maar dit kunnen er ook teveel zijn. Deze mensen kunnen dan ook vaker nogal chaotisch overkomen. Hun ideeën bestaan voor het overgrote deel uit losse flodders en duidelijkheid ontbreekt dan. Deze mensen hebben vaak wel een goede sfeer of inspiratie nodig. Ontbreekt het hieraan, dan kan de creatieveling nog weleens vastlopen. Bepaalde creatievelingen kunnen erg eigenwijs zijn, zij hebben dan het idee dat hun plan het beste is.

Durf
Durf

Steekwoorden Competentie Durf / Lef / Moed:

lef, doorzetten, confrontatie, risico's, resultaatgericht, ambitie, flexibiliteit, moed 

Omschrijving

Deze mensen nemen risico’s en nemen beslissingen. Hiermee proberen ze een voordeel te behalen. In discussies hoor je deze persoon regelmatig en ze zijn niet bang om confrontaties aan te gaan. Bij tegenslagen komen ze met een, soms niet populaire maar noodzakelijke, oplossing. 

Sterke punten
Deze mensen houden van een uitdaging en gaan graag een discussie aan. Durfals zijn meestal resultaatgericht en nemen risico’s en beslissingen om hun doel te behalen. Beslissingen kunnen onbekende gevolgen hebben, deze mensen zijn dan vaak ook flexibel. Ze passen zich makkelijk aan en laten zich niet uit het veld slaan. Het zijn dan ook doorzetters die sterk in hun schoenen staan.

Zwakke punten
Soms kan het zijn dat deze mensen te gewaagde beslissingen nemen. Ze nemen dan door hun impulsiviteit te grote risico’s. Durfals kunnen dan ook onbetrouwbaar overkomen. 

Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn

Steekwoorden: cijfers, onderhandelen, geld, bewustzijn, creativiteit

Omschrijving

Deze mensen hebben een goed beeld van de cijfers. Zij weten bijvoorbeeld wat de inkomsten en uitgaven zijn van de organisatie. Zij kunnen de waarden van geld realistisch schatten en weten ook hoe ze dit toe kunnen passen in hun werkzaamheden. Ze weten hoe ze de financiële situatie kunnen verbeteren.

Sterke punten
Mensen die financieel bewust zijn, zijn vaak ook creatief. Zij weten de waarde van geld en wat ze daarvoor kunnen krijgen. Op een creatieve manier proberen zij zoveel mogelijk voor een bepaald bedrag te krijgen. Bij deze competentie passen ook de competenties ‘overtuigen’ en ‘onderhandelen’. Over geld wordt altijd gepraat en deze personen willen zoveel mogelijk waar voor hun geld. Ze willen onderhandelen en de ander overtuigen van hun standpunten. Ook weten ze waar ze op kunnen besparen en waar winsten te behalen zijn. 

Zwakke punten
Mensen die teveel met cijfers bezig zijn, kunnen de aandacht voor andere zaken verliezen. Zo kan het gebeuren dat zij geen ruimte meer overlaten voor andere creatieve ideeën. Ook kunnen zij zodanig streven naar winst, dat bijvoorbeeld het welzijn van de werknemers wordt ondergesneeuwd.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Steekwoorden competentie Flexibiliteit:

aanpassingsvermogen, assertiviteit, inlevingsvermogen, luisteren, omgaan met verandering

Omschrijving

Deze mensen passen zich aan aan veranderende omstandigheden. Een verandering in de werkzaamheden wordt vlot geaccepteerd door deze personen. Zij kunnen hun eigen denkpatronen loslaten en zich inleven in de gedachten van anderen. Tijdens discussies zijn flexibele personen vaak objectief en proberen ze de standpunten helder te krijgen.

Sterke punten
Deze mensen kunnen zich goed inleven in personen en zich aanpassen aan situaties. Verder zijn deze mensen assertief, zij hebben zelf een bepaald doel, maar kijken ook naar de doelen van anderen. Luisteren en analyseren zijn ook eigenschappen die passen bij de competentie flexibiliteit. Flexibele personen proberen te luisteren naar de meningen van anderen en kunnen deze vervolgens analyseren.

Zwakke punten
Iemand die te flexibel zijn, wordt ook weleens besluiteloos genoemd. Zij vinden alles goed en gaan overal mee akkoord. Er wordt dan snel vanuit gegaan dat deze persoon geen mening heeft en hij kan hierdoor buitengesloten worden.

Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien

Steekwoorden: proactief, ondernemend, toekomst, ambitieus

Omschrijving

Deze personen komen zelf met oplossingen of nieuwe ideeën. Ze zien bepaalde kansen en proberen hierop in te spelen. Met het oplossen van problemen of het maken van taken reageren deze personen proactief. Ze staan vooraan om iets te ondernemen.

Sterke punten
Proactiviteit is een eigenschap die direct wordt gekoppeld aan initiatiefnemende personen. Ze zijn ook ambitieus. Ze willen dingen verbeteren, problemen oplossen, doelen stellen en die ook bereiken. Daarnaast komen ze vaak met creatieve ideeën en kijken daarbij optimistisch naar de toekomst.

Zwakke punten
Deze personen kunnen overijverig overkomen. Ze hebben altijd ideeën en oplossingen. Deze competentie wordt dan ook weleens gekoppeld aan de term bemoeial. Een idee opperen wanneer dit niet gewenst is, kan voor veel mensen frustrerend zijn. Daarnaast kunnen iniatiefnemers betweterig overkomen, omdat zij altijd vooraan staan. Anderen krijgen dan minder kans hun ideeën op tafel te leggen.

 

Ondernemerschap
Ondernemerschap

Steekwoorden: ambitieus, doorzettingsvermogen, durf, kansrijk

Omschrijving

Deze mensen hebben kennis op veel verschillende gebieden. Zij zien nieuwe kansen en bedreigingen van de markt en durven nieuwe producten op de markt te lanceren. Zij nemen hierbij risico’s en proberen zakelijke voordelen te behalen. Zij spelen in op ‘gaten’ in de markt. Hierbij proberen zij zowel hun eigen belangen als de belangen van eventuele gebruikers goed in de gaten te houden. Deze ondernemers doen onderzoek naar haalbaarheid, klantvriendelijkheid en proberen hierop te anticiperen.  

Sterke punten
Mensen die over deze competentie beschikken zien overal mogelijkheden. Zij creëren kansen en nemen gedurfde besluiten. Deze mensen kunnen hun producten goed verkopen en weten zakelijke contracten binnen te halen. Daarnaast zijn deze mensen echte doorzetters, zij willen graag hun eigen gestelde doelen behalen. Goed kunnen netwerken valt ook onder de competentie ondernemerschap. Deze mensen zijn goed in het contact leggen en houden met mensen.

Zwakke punten
Een valkuil kan zijn dat deze ondernemer teveel risico’s neemt. Daarnaast kan de ondernemer zich ook opdringen aan de kopers. Het ondernemerschap brengt ook een risico met zich mee, deze mensen zetten zich voor 150% in voor de onderneming, hierdoor is de kans groter dat ze overspannen raken van het harde werken.

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Visie
Visie

Steekwoorden: toekomst, zelfontwikkeling, resultaatgericht, zelfkennis

Omschrijving

Deze mensen hebben een duidelijk toekomstbeeld. Hierbij houden ze rekening met de verschillende mogelijkheden en wegen die zij kunnen bewandelen. Deze mensen kunnen zaken vanaf een afstand bekijken en objectieve besluiten nemen. Verder onderzoeken deze mensen vaak nieuwe dingen en willen ze graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

Sterke punten
Deze mensen hebben een duidelijke visie, die ze goed onder woorden kunnen brengen. Ze willen dit toekomstbeeld bereiken en zijn dus resultaatgericht. Bovendien hebben ze vaak een goede zelfkennis en zelfontwikkeling. 

Zwakke punten
Mensen kunnen een te abstracte of onrealistische visie hebben. Ze hebben dan niet helder in hun hoofd waar ze naar toe willen en hoe ze dit moeten bereiken. Ook kunnen ze koppig en eigenwijs overkomen omdat ze teveel aan hun visie vasthouden. Ze zijn er dan van overtuigd dat hun visie de beste is.

 

Vaardigheden Oprichter Startup

 • Inlevingsvermogen
 • Flexibel gedrag
 • Zelfvertrouwen
 • Durf
 • Kansen zien
 • Ambitie
 • Doelgericht
 • Toekomstgericht
 • Vasthoudendheid
 • Wendbaarheid
 • Positiviteit
 • Out of the box denken
 • Nieuwe oplossingen bedenken
 • Keuzes maken
 • Beslissen
 • Omgaan met veranderingen
 • Probleem oplossen
 • Budgetteren
 • Onderhandelen
 • Rekenen
 • Proactief
 • Ondernemend
 • Oplossingsgericht
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Oprichter Startup

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Oprichter Startup passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Oprichter Startup nodig? 

Persoonstypen die passen bij een Oprichter Startup zijn Baas en Waarnemer.

Het is van belang dat een Oprichter Startup een goede leider is. De Oprichter Startup heeft overzicht en kan de experts van verschillende vakgebieden goed aansturen. Hij straalt zelfvertrouwen uit, kan goed orders geven en is loyaal en resultaatgericht (Baas).

Daarnaast is de Oprichter Startup inzichtelijk. Hij signaleert snel problemen en kansen. Ook is het snel kunnen schakelen van taken één van de belangrijkste eigenschappen van een Oprichter Startup (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Oprichter Startup


Eigenschappen Oprichter Startup

 • Overwicht
 • Gedrevenheid
 • Zelfverzekerd
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Oprichter Startup

Wat zijn de baankansen voor een Oprichter Startup?

Een eigen bedrijf zorgt voor vrijheid, maar zeker ook voor onzekerheid. De Oprichter Startup moet een goed uitgedacht, uniek plan hebben om een succesvolle startup van te grond te kunnen krijgen. Als de startup niet slaagt, zal de Oprichter Startup een nieuw plan moeten bedenken of ergens in loondienst gaan werken. Slaagt de startup wel, dan kan hij het bedrijf uitbreiden en meer personeel aannemen. De Oprichter Startup kan een grotere markt aan gaan spreken of zich juist gaan specialiseren in een bepaalde sector of een bepaald product.

De actuele kans op werk voor een Oprichter Startup

De kans op werk voor het beroep Oprichter Startup is op dit moment onbekend.

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Oprichter Startup

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Organisaties waar een Oprichter Startup werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Oprichter Startup meestal werkt.

Waar werkt een Oprichter Startup?

Een Oprichter Startup wil geld gaan verdienen met zijn bedrijf en is dus werkzaam in de profitsector. 

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Netwerk Oprichter Startup

Met wie werkt een Oprichter Startup samen? 

Een Oprichter Startup heeft een groot netwerk en komt dus met veel mensen in aanraking. De Oprichter Startup werkt eventueel samen met anderen om de startup op te richten. De Oprichter Startup heeft van alle vakgebieden een beetje kennis, maar is vaak nergens een expert in. Hij neemt dus echte experts aan. Welke mensen de Oprichter Startup aanneemt hangt af van de startup, maar voorbeelden zijn Programmeurs, Marketingmedewerkers en Communicatiemedewerkers. Verder probeert de Oprichter Startup investeerders aan te trekken die zijn bedrijf helpen opstarten. Natuurlijk gaat een Oprichter Startup ook op zoek naar klanten. 


 • Mede-oprichter (eventueel)
 • Programmeurs
 • Marketingmedewerkers
 • Communicatiemedewerkers
 • Investeerders
 • Klanten
Oprichter Startup

Interview met een Oprichter Startup

Rob Hermans is de oprichter van Achieved, een start-up.

Ben je benieuwd wat een oprichter van een start-up allemaal doet op een dag? Rob Hermans vertelt je er alles over!

Lees de rest van het interview met een Oprichter Startup

Alles over het beroep Oprichter Startup in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Mede-oprichter (eventueel)
 • Programmeurs
 • Marketingmedewerkers
 • Communicatiemedewerkers
 • Investeerders
 • Klanten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0Ga direct naar