Boeken Opvoedcoach

De Opvoedcoach werkt vaak als zelfstandig ondernemer. Ouders kunnen de hulp van een Opvoedcoach inschakelen. Het arbeidsmarktperspectief is gemiddeld. Doorgroeimogelijkheden zijn er voornamelijk in het opzetten van een succesvolle eigen onderneming.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Opvoedcoach. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Opvoedcoach. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Opvoedcoach die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Opvoedcoach:

De opvoedcoach

De opvoedcoach

De opvoedcoach - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789022544273 | 320 pagina's

Ouders worden dagelijks voor schijnbaar onoplosbare problemen gesteld en dat vreet energie. De opvoedcoach helpt je te werken aan oplossingen. Lorraine Thomas heeft een coaching programma ontwikkeld van zeven dagen voor twaalf veel voorkomende oudervragen zoals: -Hoe geeft je je kinderen zelfvertrouwen zonder dat ze over je heen lopen? -Hoe krijg je minder stress en …