Opleidingen of training Osteopaat Breda

Zoek je een opleiding Osteopaat in Breda? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Osteopaat die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Osteopaat Breda

Zou je graag Osteopaat willen worden? Of ben je al Osteopaat en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Osteopaat in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Osteopaat in Breda

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Osteopaat in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Osteopaat

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Osteopaat

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Osteopaat

Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Osteopaat? 

 

Een osteopaat is vaak van origine een manueel therapeut of fysiotherapeut. Osteopaten hebben vaak na een medische of paramedische opleiding nog een vijf- of zesjarige opleiding gedaan tot osteopaat. In Nederland bestaan momenteel twee erkende opleidingen tot osteopaat, één in Amsterdam en één in Zeist. In Amsterdam bestaat de voltijdopleiding uit een voorbereidend jaar, een uitgebreid, praktisch programma en een jaar co-therapie onder leiding van gediplomeerde osteopaten.

 

Overigens is een erkend osteopaat aangesloten bij de Nederlandse Registratieraad Osteopathie (NRO). Zij zijn ook geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie en mogen zich DO-MRO (Diploma Osteopathie-Member of the Register of Osteopaths) noemen. 


Filter