Opleidingen of training Parketteur Breda

Zoek je een opleiding Parketteur in Breda? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Parketteur die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Parketteur Breda

Zou je graag Parketteur willen worden? Of ben je al Parketteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Parketteur in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Parketteur in Breda

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Parketteur in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Parketteur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Parketteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Parketteur

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Parketteur? 

Om Parketteur te worden, kun je MBO-opleiding Parketteur op niveau 2 doen. Deze opleiding duurt twee jaar. Je leert hoe je een ondervloer en een parketvloer legt en hoe je de vloer afwerkt.

Ook kun je de driejarige MBO-opleiding Allround Parketteur op niveau 3 doen. Je leert dan tevens hoe je een team moet aansturen en of de ruimte geschikt en veilig is. Deze opleiding duurt drie jaar (maar korter als je eerst de opleiding Parketteur op niveau 2 hebt gevolgd). 


Filter