Opleidingen of training Parketvloerenlegger Den Haag

Zoek je een opleiding Parketvloerenlegger in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Parketvloerenlegger die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Parketvloerenlegger Den Haag

Zou je graag Parketvloerenlegger willen worden? Of ben je al Parketvloerenlegger en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Parketvloerenlegger in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Parketvloerenlegger in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Parketvloerenlegger in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Parketvloerenlegger

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Parketvloerenlegger

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Parketvloerenlegger

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Parketvloerenlegger? 

Om Parketvloerenlegger te worden, kan de MBO-opleiding Parketlegger (niveau 2) gevolgd worden. Deze opleiding duurt twee jaar. Je wordt toegelaten als je minimaal 16 jaar bent of een diploma Assistent Verkoper Wonen of Vloerenstoffeerder in je bezit hebt.

Er bestaan tevens parketleggercursussen. 


Filter