Boeken Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis

Een Pedagogische Medewerker kan op meerdere afdelingen in een ziekenhuis werken. Hierom is het werk gevarieerd. Hij kan doorgroeien naar een andere afdeling door zich te specialiseren in een bepaald vakgebied. Ook is het mogelijk een functie te krijgen met meer verantwoordelijkheden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis:

Spelend begeleiden van kinderen in het ziekenhuis

Spelend begeleiden van kinderen in het ziekenhuis

Spelend begeleiden van kinderen in het ziekenhuis - Nederlands | Druk: 2003 | Paperback | 9789031332175 | 70 pagina's

Dit cahier gaat over kinderen in het ziekenhuis, zieke kinderen dus, en over de bijzondere situatie waarin zij en hun ouders zich bevinden. Ziekte kan instabiliteit veroorzaken in het systeem van het gezin en de opvoedingsrelatie die ouders met hun kinderen hebben. Ziekte kan onzekerheid teweegbrengen bij kinderen en ouders. Er kan opvoedingsverlegenheid, opvoedingsspanning of …