Boeken Pedagogisch Medewerker (ziekenhuis)

Het arbeidsmarktperspectief is constant, er zijn ongeveer 2000 pedagogisch medewerkers in ziekenhuizen wat ongeveer gelijk is aan de vraag. Het zal niet moeilijk zijn om een vacature te vinden voor dit beroep.

Doorgroeimogelijkheden zijn er ook nog genoeg, voornamelijk wanneer men bereidt is om door te studeren. Je kunt je bijvoobeeld specialiseren of meer leidinggevende taken op je nemen. Eventueel zijn hier cursussen voor nodig.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Pedagogisch Medewerker (ziekenhuis). Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Pedagogisch Medewerker (ziekenhuis). Er zijn boeken voor de beginner of voor de Pedagogisch Medewerker (ziekenhuis) die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Pedagogisch Medewerker (ziekenhuis):

Spelend begeleiden van kinderen in het ziekenhuis

Spelend begeleiden van kinderen in het ziekenhuis

Spelend begeleiden van kinderen in het ziekenhuis - Nederlands | Druk: 2003 | Paperback | 9789031332175 | 70 pagina's

Dit cahier gaat over kinderen in het ziekenhuis, zieke kinderen dus, en over de bijzondere situatie waarin zij en hun ouders zich bevinden. Ziekte kan instabiliteit veroorzaken in het systeem van het gezin en de opvoedingsrelatie die ouders met hun kinderen hebben. Ziekte kan onzekerheid teweegbrengen bij kinderen en ouders. Er kan opvoedingsverlegenheid, opvoedingsspanning of …