Personal Shopper Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Personal Shopper? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep personal shopper. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je personal shopper wordt.

Wat is een Personal Shopper?

Elke ochtend weer bedenken wat je aan moet trekken, proberen de meest modieus verantwoorde combinaties te maken en winkelen. Sommige mensen doen dit liever niet of hebben hier geen tijd voor. De Personal Shopper biedt in deze situaties de uitkomst. De Personal Shopper gaat voor je winkelen, stelt outfits samen en zoekt samen met jou naar je eigen stijl.

 

De Personal Shopper komt eerst bij je op gesprek om je beter te leren kennen. De Personal Shopper probeert je kledingstijl te ontdekken en te horen wat je wensen zijn. Vaak kijk je ook samen naar je huidige garderobe. Vervolgens gaat de Personal Shopper voor je winkelen. De Personal Shopper koopt complete outfits en laat deze vervolgens aan je zien. Wat je wilt houden, hang je in de kast en de rest wordt door de Personal Shopper geretourneerd. De Personal Shopper heeft veel verstand van kleding en mode en weet daardoor wat je staat en wat bij je past.

 

Naast het voor je winkelen, voorziet de Personal Shopper je ook van kledingadvies en kan samen met je gaan winkelen. Dit kan bijvoorbeeld als je graag meer wilt leren over mode, over welke kleding je staat en niet elke keer met miskopen thuis wilt komen. De Personal Shopper geeft je kleur- en stijladvies en bekijkt samen met jou je huidige garderobe. Hiermee is de Personal Shopper niet langer een luxe, maar kan voor iedereen een hulp zijn.

Wil je werken als Personal Shopper?

Werk je al als Personal Shopper en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Personal Shopper worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Personal Shopper, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Personal Shopper in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Personal Shopper

Wat verdient een Personal Shopper?

De Personal Shopper verdient een prima salaris, maar veel is hierover niet bekend. Dit hangt ook sterk af van je klantenkring en je expertise.

Salarisschaal Personal Shopper

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Personal Shopper

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Personal Shopper

Wat is de toekomst van Personal Shopper?

Er is voldoende vraag naar Personal Shoppers, maar het is wel lastig om echt bekend te worden en een klantenkring op te bouwen. Doorzettingsvermogen en professionaliteit zijn hiervoor uitermate belangrijk. Met deze eigenschappen kan je doorgroeien tot Personal Shopper voor bijvoorbeeld BN’ers.

Baankans Personal Shopper

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Personal Shopper worden: Opleidingen tot Personal Shopper

Wil je personal shopper worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Personal Shopper? 

De Personal Shopper heeft vaak een opleiding op het gebied van mode gedaan. Deze opleidingen worden meestal op MBO en HBO-niveau aangeboden en duren twee tot vier jaar.

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Personal Shopper

Personal Shopper
Shopping is your middle name en fashion your passion. Je kunt de leukste outfits kiezen en biedt begeleiding tot in het pashokje. Jij kent de winkelstraat als de binnenkant van …
Meer opleidingen Personal Shopper

Weet je nog niet of je Personal Shopper wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Personal Shopper of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Personal Shopper

Met wie werkt een Personal Shopper samen? 

De Personal Shopper heeft veel contacten in de modewereld. De Personal Shopper is op de hoogte van de laatste mode en trends en kent de diverse winkels die kleding aanbieden.


Personal Shopper


Organisaties waar een Personal Shopper werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Personal Shopper meestal werkt.

Waar werkt een Personal Shopper?

De Personal Shopper werkt vaak als zelfstandige of voor een bedrijf in de modebranche dat Personal Shoppers aanbiedt. De Personal Shopper is altijd werkzaam in de profit sector.

Meer weten over werken in de Creatief & Design?

Bekijk werken in Creatief & Design

Best beoordeelde werkgevers Personal Shopper

Waar kun je het beste werken als Personal Shopper? Hieronder vind je de best door de Personal Shopper beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Personal Shopper.

Competenties, Skills en Vaardigheden Personal Shopper:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Personal Shopper.

Welke competenties heeft een Personal Shopper nodig?

Een Personal Shopper heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Personal Shopper

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Personal Shopper passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Personal Shopper nodig? 

De Personal Shopper moet een goede mensenkennis hebben en hun wensen en behoeften op het gebied van kleding in kunnen schatten (Gever). De Personal Shopper moet voor een ander kunnen bepalen waar hij of zij zich lekker in voelt. Daarnaast moet de De Personal Shopper ook hard kunnen werken, doorzettingsvermogen hebben en een netwerk op kunnen bouwen. De Personal Shopper moet weten wat hij of zij wil en voor dit doel gaan (Baas).

Bekijk de persoonstypen voor Personal Shopper


Baas


Lees meer

Gever


Lees meer

Interview met een Personal Shopper

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Personal Shopper

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Personal Shopper

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Personal Shopper

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Personal Shopper dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Personal Shopper belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Personal Shopper. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Personal Shopper iets voor je?

Zou je graag Personal Shopper willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Personal Shopper bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Personal Shopper

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar