Fashion & Styling Fashion & Styling

Sector Fashion & Styling

Beroepen binnen de sector Fashion & Styling hebben te maken met persoonlijke verzorging en mode. Hierbij kan gedacht worden aan het reinigen, verzorgen en aanpassen van het uiterlijk met als doel er zo mooi mogelijk uit te zien. Het is met name in deze sector dat Nederland vooral haar ogen op het buitenland richt. De grote cosmetica- en verzorgingsbedrijven komen uit het buitenland. Het betreft hier dan ook een import- en dienstverleningsector. Met name in de laatste jaren is er veel hernieuwde aandacht voor de groenere, biologische producten die een nieuwe boost gaven aan deze sector. Onder treft u alle fashion en styling functies en beroepen en uiteraard ook de vacatures.

Wat wordt er verdiend in de sector Fashion & Styling?

Omdat het in Nederland alleen dienstverlening betreft vallen de verdiensten vaak wel mee. Goede drogisterijen en bepaalde ketens zoals 'De Tuinen' doen het niet slecht, maar het is een zeer arbeidsintensieve business: producten zijn niet altijd even massaal voorhanden, wat wel het geval is in bijvoorbeeld de sector Handel. Deze sector wordt ook wel genoemd: fashionbranche, fashionindustrie, stylingindustrie, fashionwereld, modeindustrie, werken in de mode, werken in de fashionindustrie, werken in de modewereld

35 Beroepen in de sector Fashion & Styling

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op studierichtingen
  • Verfijn op opleidingsniveaus
   • Meer
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Bloemschikker
  Salaris: €800 tot €2050
  Opleiding: MBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bloemschikker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bloemschikker wordt.
  Modeadviseur
  Salaris: €720 tot €2090
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep modeadviseur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je modeadviseur wordt.
  Sales Manager
  Salaris: €2500 tot €6500
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep sales manager. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je sales manager wordt.
  Personal Shopper
  Salaris: onbekend
  Opleiding: MBO, HBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep personal shopper. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je personal shopper wordt.
  Textiellaborant
  Salaris: €1300 tot €2800
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep textiellaborant. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je textiellaborant wordt.
  Docent grime
  Salaris: €1200 tot €2000
  Opleiding: HBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent grime. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent grime wordt.
  Modeontwerper
  Salaris: €1600 tot €2300
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep modeontwerper. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je modeontwerper wordt.
  Fotograveur
  Salaris: €1500 tot €3500
  Opleiding: MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep fotograveur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je fotograveur wordt.
  Dierentrimmer
  Salaris: onbekend
  Opleiding: MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep dierentrimmer. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je dierentrimmer wordt.
  Kleuradviseur
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Cursus / Bijscholing
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep kleuradviseur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je kleuradviseur wordt.
  per pagina

  Filter