Opleidingen of training Personeels Functionaris Den Haag

Zoek je een opleiding Personeels Functionaris in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Personeels Functionaris die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Personeels Functionaris Den Haag

Zou je graag Personeels Functionaris willen worden? Of ben je al Personeels Functionaris en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Personeels Functionaris in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Personeels Functionaris in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Personeels Functionaris in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Personeels Functionaris

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Personeels Functionaris

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Personeels Functionaris

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Onderhandelen
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Personeels Functionaris? 

Een Personeels Functionaris wordt men met een HBO-opleiding, gespecialiseerd op het gebied van personeel en arbeid. Dit is een brede opleiding die zich vooral richt op mensen, werk en organisaties. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan beroepskwaliteiten als: werving- en selectie, loopbaanbeleid en het beoordelen van zijn of haar medewerkers.  Ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste.


Filter