Opleidingen of training Pijpfitter Utrecht

Zoek je een opleiding Pijpfitter in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Pijpfitter die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Pijpfitter Utrecht

Zou je graag Pijpfitter willen worden? Of ben je al Pijpfitter en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Pijpfitter in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Pijpfitter in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Pijpfitter in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Pijpfitter

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Pijpfitter

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Pijpfitter

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Hoe word je een Pijpfitter? 

Een pijpfitter is doorgaands op MBO niveau opgeleidt met een (metaal)technische studie. Een opleiding zoals bijvoorbeeld MBO Metaal & Werktuigbouw is een geschikte vooropleiding voor een pijpfitter. Er zijn ook specifieke opleidingen die opleiden tot pijfitter zoals VMBO Pijpfitter. Een veelgevraagd certificaat voor een pijpfitter is het certificaat flensmonteur. Een kandidaat pijpfitter heeft meer kans op een baan als pijpfitter als dit certificaat behaald is. Sommige firma’s leiden intern mensen op tot pijpfitter in deze gevallen is vaak geen specifieke opleiding vereist. 

 

 
 

Filter