Opleidingen of training Politieagent Maastricht

Zoek je een opleiding Politieagent in Maastricht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Politieagent die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Politieagent Maastricht

Zou je graag Politieagent willen worden? Of ben je al Politieagent en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Politieagent in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Politieagent in Maastricht:

Help! Jongens in de groep!

Help! Jongens in de groep! | regio Maastricht

Op dinsdag is het altijd zo druk. We hebben een volle groep en ook nog eens 2/3 van de kinderen zijn jongens. Ik ben ’s avonds echt doodop. Ik lijk wel een politieagent. Ik ben blij als de dag erop …

  • Onderwerp opleiding Politieagent
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Politieagent

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Politieagent

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Politieagent? 

Als vooropleiding, afhankelijk van bij welk korps je wilt gaan werken aangezien voor sommige korpsen strengere eisen gelden, dien je minimaal in het bezit te zijn van een kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg of theoretische leerweg. De opleiding betreft een MBO niveau 3 en duurt drie jaar.

Je krijgt een opleiding waarbij werken en leren wordt afgewisseld in achtereenvolgende blokken waarin je twaalf weken leert en vervolgens twaalf weken werkt. Deze opleiding krijg je aan de Politieacademie. Bij sommige korpsen is het mogelijk een verkorte opleiding te volgen, wanneer je in het bezit bent van een gepaste afgeronde MBO opleiding.


Filter