Projectadministrateur Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Projectadministrateur? Lees de functieomschrijving.

Als projectadministrateur verzamel je diverse gegevens van verschillende de projecten. Je bereidt deze projecten voor op het gebid van planning en materialen en draagt deze over aan de uitvoerders van het project. Tijdens de uitvoering van projecten bent je als projectadministrateur het aanspreekpunt voor de uitvoerders en onze opdrachtgever(s). Na uitvoering van de werkzaamheden draagt je als projectadministrateur zorg voor een correcte oplevering en afrekening op basis van het bestek en voorwaarden en de door de uitvoerder gerapporteerde producties.

Wil je werken als Projectadministrateur?

Werk je al als Projectadministrateur en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Projectadministrateur worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Projectadministrateur, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Projectadministrateur in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Projectuitvoerder
  • Opdrachtgever

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2000 tot €3000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

16


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Projectadministrateur

Wat verdient een Projectadministrateur?

Afhankelijk van de organisatie waarin je als projectadministrateur werkzaam bent, wordt je salaris en je secundaire arbeidsvoorwaarden bepaald. Het salaris ligt gemiddeld tussen de 2000 euro en 3000 euro.

 

 

Salarisschaal Projectadministrateur

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Projectadministrateur

Op zoek naar een nieuwe baan als Projectadministrateur? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Projectadministrateur. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Projectadministrateur vacatures

Projectadministrateur
Walters People
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als projectadministrateur in een technische omgeving? Als projectadministrateur kan je accuraat en zelfstandig werken en ben je verantwoordelijk voor het gehele beheer …
Projectadministrateur
JUSTIN Recruitment
Functieomschrijving Jij gaat aan de slag als projectadministrateur bij een groot industrieel bedrijf met verschillende vestigingen in Nederland. De nadruk in jouw functie ligt op het voeren van een correcte …
Projectadministrateur Bouw
Centerpoint Amsterdam
Onze opdrachtgever is een echt Amsterdams bouwbedrijf met meerdere werkmaatschappijen. Zij zijn actief in renovatie, verbouw, restauratie maar ook nieuwbouw. Zij opereren in het hogere segment van de markt. Projecten …
Projectadministrateur Wegenbouw
Eminent Groep
Als Projectadministrateur ondersteun je het hoofd Financiën en Administratie bij het samenstellen en bewaken van de projectrapportage. Je zorgt ervoor dat alle relevante informatie over de gebudgetteerde en gerealiseerde projectresultaten …
Medewerker Projectadministratie
Page Personnel
Medewerker ProjectadministratieInternationale organisatie in de industriële transport brancheOmschrijvingVerwerken van de facturatie en de bijkomende communicatie aan derde partijen;Onderhouden van periodiek door te belasten kosten;Inrichten van de projectstructuur in …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Projectadministrateur

Hoe goed is de toekomst voor de Projectadministrateur? 

Als projectadministrateur kun je afhankelijk van de organisatie waarin je werkzaam bent verschillende doorgroeimogelijkheden hebben. Je kan als projectadministrateur doorgroeien binnen de organisatie binnen je eigen afdeling of naar andere afdelingen of naar directiefuncties. Het arbeidsperspectief voor projectadministrateur is redelijk.

Baankans Projectadministrateur

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

16


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Projectadministrateur worden: Opleidingen tot Projectadministrateur

Hoe word je een Projectadministrateur? 

Afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent, is het als projectadministrateur wenselijk cursussen of bijscholing gehad te hebben op dat vakgebied. Bekendheid in de sector waarin je werkzaam bent is als projectadministrateur erg wenselijk.

 

 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Projectadministrateur

Meer opleidingen Projectadministrateur

Weet je nog niet of je Projectadministrateur wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Projectadministrateur of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Projectadministrateur

Met wie werkt een Projectadministrateur samen? 

Als productieadministrateur leg je de plannen voor aan de projectuitvoerder en ondersteun je de projectuitvoerder waar nodig. Ook kun je als projectadministrateur in contact komen met de opdrachtgever van het project.


  • Projectuitvoerder
  • Opdrachtgever
Projectadministrateur


Organisaties waar een Projectadministrateur werkzaam is

Waar werkt een Projectadministrateur meestal? 

Als projectadministrateur kun je zowel werkzaam zijn bij profit als non-profit organisaties. Denk hierbij aan organisaties zoals bouwbedrijven of gemeenten.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Projectadministrateur

Waar kun je het beste werken als Projectadministrateur? Hieronder vindt je de best door de Projectadministrateur beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Projectadministrateur.

Competenties, Skills en Vaardigheden Projectadministrateur:

Welke competenties heeft een een Projectadministrateur nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Projectadministrateur

Wat voor persoonlijkheid heb je als Projectadministrateur nodig? 

Als projectadministrateur moet perfectionistisch zijn. Als perfectionist werk je realistisch, ben je je bewust van je omgeving en werk je principieel. Aangezien het verloop van de projecten van jouw werk afhangen is perfectionsich werken erg belangrijk.

Verder is het als projectadministrateur wenselijk als je eigenschappen bezit die passen bij een loyalist. Je moet wanneer nodig je verantwoordelijkheid nemen en moet betrouwbaar en loyaal zijn tegenover de projectuitvoerders en de opdrachtgevers. 

Bekijk de persoonstypen voor Projectadministrateur


Perfectionist


Lees meer

Interview met een Projectadministrateur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Projectadministrateur

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Projectadministrateur

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Projectadministrateur

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Projectadministrateur dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Projectadministrateur belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Projectadministrateur. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Projectadministrateur iets voor je?

Zou je graag Projectadministrateur willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Projectadministrateur bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Projectadministrateur

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar