Projectadministrateur Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Projectadministrateur? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep projectadministrateur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je projectadministrateur wordt.

 

Wat is een Projectadministrateur?

Als projectadministrateur verzamel je diverse gegevens van verschillende de projecten. Je bereidt deze projecten voor op het gebid van planning en materialen en draagt deze over aan de uitvoerders van het project. Tijdens de uitvoering van projecten bent je als projectadministrateur het aanspreekpunt voor de uitvoerders en onze opdrachtgever(s). Na uitvoering van de werkzaamheden draagt je als projectadministrateur zorg voor een correcte oplevering en afrekening op basis van het bestek en voorwaarden en de door de uitvoerder gerapporteerde producties.Wil je werken als Projectadministrateur?

Werk je al als Projectadministrateur en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Projectadministrateur worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Projectadministrateur, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Projectadministrateur in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Projectuitvoerder
  • Opdrachtgever

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2000 tot €3000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

14


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Projectadministrateur

Wat verdient een Projectadministrateur?

Afhankelijk van de organisatie waarin je als projectadministrateur werkzaam bent, wordt je salaris en je secundaire arbeidsvoorwaarden bepaald. Het salaris ligt gemiddeld tussen de 2000 euro en 3000 euro.

 

 

Salarisschaal Projectadministrateur

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Projectadministrateur

Op zoek naar een nieuwe baan als Projectadministrateur? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Projectadministrateur. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Projectadministrateur vacatures

Projectadministrateur Milieu
Or Quest
WAT GA JIJ DOEN ALS PROJECTADMINISTRATEUR MILIEU? Als Projectadministrateur Milieu ben jij verantwoordelijk voor de administratie van projecten. Gezamenlijk met jouw collega’s van de uitvoering en projectleiding zorg jij voor …
Projectadministrateur
Walters People
Heb jij net jouw MBO opleiding in een financiële richting afgerond en kan jij niet wachten om jouw financiële kennis in de praktijk te brengen? Lijkt het jou leuk om …
Projectadministrateur
RAAAK Personeel
Ervaring met projectadministratie? Mooi! Wij bieden een salaris tot €. + fulltime + een vaste baan! Omdat jij al een aantal jaar ervaring hebt opgebouwd weet je dat een goede …
Projectadministrateur
Robert Half
Organisatie Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een per direct beschikbare financieel administratieve medewerker (m/v). De opdrachtgever is een grote dienstverlener voor industriële, bouw en infrabedrijven. Zij zijn …
Projectadministrateur
Walters People
Heb jij net jouw MBO opleiding in een financiële richting afgerond en kan jij niet wachten om jouw financiële kennis in de praktijk te brengen? Lijkt het jou leuk om …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Projectadministrateur

Wat is de toekomst van Projectadministrateur?

Als projectadministrateur kun je afhankelijk van de organisatie waarin je werkzaam bent verschillende doorgroeimogelijkheden hebben. Je kan als projectadministrateur doorgroeien binnen de organisatie binnen je eigen afdeling of naar andere afdelingen of naar directiefuncties. Het arbeidsperspectief voor projectadministrateur is redelijk.

Baankans Projectadministrateur

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

14


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Projectadministrateur worden: Opleidingen tot Projectadministrateur

Wil je projectadministrateur worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Projectadministrateur? 

Afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent, is het als projectadministrateur wenselijk cursussen of bijscholing gehad te hebben op dat vakgebied. Bekendheid in de sector waarin je werkzaam bent is als projectadministrateur erg wenselijk.

 

 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Projectadministrateur

Er zijn geen opleidingen Projectadministrateur aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Projectadministrateur in werkt

Bekijk alle opleidingen Algemeen


Netwerk Projectadministrateur

Met wie werkt een Projectadministrateur samen? 

Als productieadministrateur leg je de plannen voor aan de projectuitvoerder en ondersteun je de projectuitvoerder waar nodig. Ook kun je als projectadministrateur in contact komen met de opdrachtgever van het project.


  • Projectuitvoerder
  • Opdrachtgever
Projectadministrateur


Organisaties waar een Projectadministrateur werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Projectadministrateur meestal werkt.

Waar werkt een Projectadministrateur?

Als projectadministrateur kun je zowel werkzaam zijn bij profit als non-profit organisaties. Denk hierbij aan organisaties zoals bouwbedrijven of gemeenten.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Projectadministrateur

Waar kun je het beste werken als Projectadministrateur? Hieronder vind je de best door de Projectadministrateur beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Projectadministrateur.

Competenties, Skills en Vaardigheden Projectadministrateur:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Projectadministrateur.

Welke competenties heeft een Projectadministrateur nodig?

Een Projectadministrateur heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Projectadministrateur

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Projectadministrateur passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Projectadministrateur nodig? 

Als projectadministrateur moet perfectionistisch zijn. Als perfectionist werk je realistisch, ben je je bewust van je omgeving en werk je principieel. Aangezien het verloop van de projecten van jouw werk afhangen is perfectionsich werken erg belangrijk.

Verder is het als projectadministrateur wenselijk als je eigenschappen bezit die passen bij een loyalist. Je moet wanneer nodig je verantwoordelijkheid nemen en moet betrouwbaar en loyaal zijn tegenover de projectuitvoerders en de opdrachtgevers. 

Bekijk de persoonstypen voor Projectadministrateur


Perfectionist


Lees meer

Interview met een Projectadministrateur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Projectadministrateur

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Projectadministrateur

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Projectadministrateur

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Projectadministrateur dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Projectadministrateur belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Projectadministrateur. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Projectadministrateur iets voor je?

Zou je graag Projectadministrateur willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Projectadministrateur bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Projectadministrateur

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar