Boeken Requirements Analist

Omdat de Requirements Analist meer een rol is dan een volwaardig beroep, zijn er maar weinig arbeidsmogelijkheden. Het is wel goed mogelijk, omdat men vaak al een ander vak heeft, om door te groeien naar een hogere positie in het bedrijf, zoals in management.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Requirements Analist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Requirements Analist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Requirements Analist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Requirements Analist:

Handboek Requirements

Handboek Requirements

Handboek Requirements - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789463011112 | 288 pagina's

Handboek Requirements 2e druk is een boek van Nicole de Swart uitgegeven bij Eburon Business. ISBN 9789463011112 Wat wordt er van jou, als analist, verwacht en hoe maak je die verwachtingen waar? Zeker in een complexe omgeving valt het niet altijd mee om je werk optimaal uit te voeren. Welke werkwijze en welke technieken kies …