Boeken Restaurant Manager

 

Over het algemeen zijn er veel banen in de horeca. Toch zorgt de crisis er ook in deze sector voor dat er minder banen zijn dan vroeger.

Bij goed functioneren kan een Restaurant Manager steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. Ook kan hij na jaren van ervaring bij steeds grotere en chiquere bedrijven aan de slag. Eventueel kan de Restaurant Manager een horecabedrijf overnemen of er zelf een opstarten. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Restaurant Manager. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Restaurant Manager. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Restaurant Manager die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 69 beste boeken voor een Restaurant Manager:

Guess Who's Eating Your Profits...

Guess Who's Eating Your Profits...

Guess Who's Eating Your Profits... - Engels | Druk: 1 | E-book | 9781481725156

Attention restaurant and bar owners! This book is a must read to ensure your restaurant or bar is reaching its full profitability potential. Do you worry why your food or alcohol costs are out of control? Have you been concerned about lack of sales? Have you considered that there may be a thief lurking in …

Improving Food and Beverage Performance

Improving Food and Beverage Performance

Improving Food and Beverage Performance - Engels | Paperback | 9780750628129 | 400 pagina's

The food and beverage aspect of hotel operations is often the most difficult area to control effectively, but it plays a crucial role in customer satisfaction. Improving Food and Beverage Performance is able to show how successful catering operations can increase profitability whilst providing continuing improvements in quality, value and service. Keith Waller looks at …

Point of Sales(pos) Manager -PC or Tablet Software(manual + CD / Download)

Point of Sales(pos) Manager -PC or Tablet Software(manual + CD / Download) - Engels | Paperback | 9781546821052 | 56 pagina's

This book is a manual for setting up Gilala POS01 new Spreadsheet solution for managing any type of Warehouse / Inventory /Stock operation management for perfect supply chain management excellence.The complete series shall aim at covering the below MODULES;Warehouse / Inventory /Stock Management Modules setup:1. Master Data.2. Sales & Marketing General Posting3. Warehouse / Inventory …

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037207736

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek 1e druk is een boek van Danielle Bennenk uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037207736 Een naslagwerk voor de manager ondernemer/horeca waarin de student alles kan vinden over de afdelingen conference & banqueting en rooms division: hotelorganisatie, frontoffice, housekeeping en sociale hygi ne. Dit naslagwerk spitst zich toe op kerntaak …

Hotel Inc. Manager/ondernemer hospitality Instructie/werkboek

Hotel Inc. Manager/ondernemer hospitality Instructie/werkboek

Hotel Inc. Manager/ondernemer hospitality Instructie/werkboek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037208146

In dit werkboek gaat de student zich verdiepen in de restaurantafdeling. De student doorloopt in het werkboek alle werkprocessen van kerntaak 4 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca: van het aannemen van reserveringen tot het afsluiten van het bedrijf. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108). Vanuit het werkboek wordt verwezen …

Restaurant Manager Planner

Restaurant Manager Planner

Restaurant Manager Planner - Engels | Paperback | 9781091713666 | 106 pagina's
The Restaurant Manager's Success Chronicles Insider Secrets and Techniques Food Service Managers Use Every Day to Make Millions

The Restaurant Manager's Success Chronicles Insider Secrets and Techniques Food Service Managers Use Every Day to Make Millions

The Restaurant Manager's Success Chronicles Insider Secrets and Techniques Food Service Managers Use Every Day to Make Millions - Engels | E-book | 9781601384973

Restaurants are one of the most frequently started businesses, yet they have one of the highest failure rates. A study from the Ohio State University reports the restaurant failure rate is between 57 percent and 61 percent after only three years. Do not be a statistic on the wrong side; plan for success. There are …

Guess Who's Eating Your Profits...

Guess Who's Eating Your Profits...

Guess Who's Eating Your Profits... - Engels | Paperback | 9781481725149 | 260 pagina's

Attention restaurant and bar owners! This book is a must read to ensure your restaurant or bar is reaching its full profitability potential. Do you worry why your food or alcohol costs are out of control? Have you been concerned about lack of sales? Have you considered that there may be a thief lurking in …

Restaurant Daily Log Book

Restaurant Daily Log Book

Restaurant Daily Log Book - Engels | Paperback | 9781091612181 | 106 pagina's
The Restaurant Managers' and Waiters' Guide Book

The Restaurant Managers' and Waiters' Guide Book

The Restaurant Managers' and Waiters' Guide Book - Engels | Paperback | 9780692848616 | 100 pagina's
per pagina