Opleidingen Restaurant Manager

Zou je graag Restaurant Manager willen worden? Of ben je al Restaurant Manager en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Restaurant Manager, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

Om aan de slag te kunnen als Restaurant Manager wordt gevraagd naar een diploma van een  MBO Horeca-opleiding.  Zo zijn er de opleidingen Leidinggevend Gastheer/gastvrouw en Horecaondernemer/-manager op MBO-niveau 4. Deze opleidingen richten zich zowel op horecavaardigheden als managementvaardigheden. Er wordt veel aandacht geschonken aan het opdoen van praktijkervaring door middel van stages.

Vaak vragen werkgevers om enkele jaren relevante werkervaring.

De 1 beste opleidingen voor een Restaurant Manager:

Kok-Restauranthouder

Kookcursus / Koken | Thuisstudie |€ 419.00 | Max. deelnemers: 42 | Totale lesduur: 6

Word jij gelukkig van lekker koken en dineren? Wil je graag werken als kok of een eigen restaurant openen? Schrijf je dan in voor onze opleiding Kok – Restauranthouder! Je studeert Een exotische curry met originele twist, culinaire coquilles of een voortreffelijk bearnaisesausje… jij draait er je hand niet voor om. Dat jij goed kunt …