Secretaresse Makelaardij Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Secretaresse Makelaardij? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep secretaresse makelaardij. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je secretaresse makelaardij wordt.

 

Wat is een Secretaresse Makelaardij?

Als Secretaresse Makelaardij heb je een afwisselende baan. Je houdt je bezig met het verzorgen van alle correspondentie, het opmaken van koopovereenkomsten en taxatierapporten maar ook met het afhandelen van telefoontjes, het bijhouden van de agenda's en het samenstellen van verkoopbrochures. Daarnaast kan het zijn dat je je als Secretaresse Maakelaardij bezighoudt met het maken van raampresentaties en het plannen van bezichtigingen.

Je hebt als Secretaresse Makelaardij veel contact met de cliënten en het onderhouden van het contact met hen zal ook een groot deel van je functie invullen. Je ondersteunt dus het makelaarskantoor waarvoor je werkt door uiteenlopende werkzaamheden te verrichten.Wil je werken als Secretaresse Makelaardij?

Werk je al als Secretaresse Makelaardij en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Secretaresse Makelaardij worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Secretaresse Makelaardij, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Secretaresse Makelaardij in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Makelaar
 • Medewerker Makelaarskantoor
 • Cliënten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1750 tot €1750

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

profession_total_educations

  Huidig aantal opleidingen

 • 0

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Secretaresse Makelaardij

Wat verdient een Secretaresse Makelaardij?

Als Secretaresse Makelaardij verdien je zo rond de €1750 bruto per maand. Dit salaris is sterk afhankelijk van het aantal jaren ervaring dat je hebt en van de opleiding die je hebt gevolgd.

Ook kan het salaris per makelaarskantoor erg verschillen. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zjin sterk afhankelijk van het makelaarskantoor waarvoor je werkzaam bent.

Salarisschaal Secretaresse Makelaardij

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Secretaresse Makelaardij

Er zijn geen vacatures Secretaresse Makelaardij aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Secretaresse Makelaardij in werkt.

Meer weten over de sector waar een Secretaresse Makelaardij in werkt

Bekijk werken in Vastgoed & Makelaardij

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Secretaresse Makelaardij

Wat is de toekomst van Secretaresse Makelaardij?

Over het arbeidsmarktperspectief van een Secretaresse Makelaardij is weinig concreets te zeggen. Het is vooral afhankelijk van woningmarkt. Als het daar namelijk goed mee gaat dan zal er ook meer vraag zijn naar makelaars en automatisch ook meer naar ondersteunend personeel zoals secretaresses. Gaat het daarentegen slecht met de woningmarkt dan geldt het tegenovergestelde.

De doorgroeimogelijkheden van een Secretaresse Makelaardij zijn redelijk beperkt. Wil je verder komen in de makelaardij dan zul je altijd eerst verdere diploma's moeten halen.

Baankans Secretaresse Makelaardij

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Secretaresse Makelaardij worden: Opleidingen tot Secretaresse Makelaardij

Wil je Secretaresse Makelaardij worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Secretaresse Makelaardij.

Hoe word je een Secretaresse Makelaardij? 

Om Secretaresse Makelaardij te worden moet je eerst een MBO Secretaresse opleiding hebben afgerond. Hierna kun je dan aan de slag als Secretaresse. Het NVM SOM(Nederlandse Vereniging Makelaardij) biedt in samenwerking met Schoevers ook een cursus aan die je naast de opleiding tot Secretaresse kunt volgen aan die gericht is op de makelaardij.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Secretaresse Makelaardij

Er zijn geen opleidingen Secretaresse Makelaardij aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Secretaresse Makelaardij in werkt

Bekijk alle opleidingen Vastgoed & Makelaardij


Omscholen of doorgroeien tot Secretaresse Makelaardij

Als je Secretaresse Makelaardij wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Secretaresse Makelaardij zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Secretaresse Makelaardij

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Secretaresse Makelaardij?

Competenties en Vaardigheden Secretaresse Makelaardij

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Secretaresse Makelaardij nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Secretaresse Makelaardij nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Secretaresse Makelaardij

Trainingen & cursussen Accuratesse
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid

Persoonlijkheid van een Secretaresse Makelaardij

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Secretaresse Makelaardij. Als Secretaresse Makelaardij wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

Vakkennis voor een Secretaresse Makelaardij

Het is voor een Secretaresse Makelaardij ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Secretaresse Makelaardij zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Secretaresse Makelaardij


Werkervaring Secretaresse Makelaardij

Het is voor een startend Secretaresse Makelaardij die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Secretaresse Makelaardij is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Secretaresse, Juridisch Secretaresse, Directiesecretaresse .

Iets anders leren?

Is Secretaresse Makelaardij het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.


Netwerk Secretaresse Makelaardij

Met wie werkt een Secretaresse Makelaardij samen? 

Als Secretaresse Makelaardij ben je werkzaam bij een makelaarskantoor en kom je dus veel in aanraking met medewerkers van dit makelaarskantoor. Ook heb je nauw contact met de cliënten waarvoor je dingen regelt. Verder heb je natuurlijk veel contact met de makelaars die werkzaam zijn op een kantoor en waarvoor jij veel administratieve werkzaamheden verricht. Soms kan het ook voorkomen dat je met personen uit de vastgoedbranche te maken krijgt als je van deze personen gegevens moet hebben.


 • Makelaar
 • Medewerker Makelaarskantoor
 • Cliënten
Secretaresse Makelaardij


Organisaties waar een Secretaresse Makelaardij werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Secretaresse Makelaardij meestal werkt.

Waar werkt een Secretaresse Makelaardij?

Als Secretaresse Makelaardij werk je voor een makelaarskantoor. Dit is een profit organisatie. Soms kan het ook voorkomen dat je als Secretaresse binnen een vastgoedkantoor werkt.


Best beoordeelde werkgevers Secretaresse Makelaardij

Waar kun je het beste werken als Secretaresse Makelaardij? Hieronder vind je de best door de Secretaresse Makelaardij beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Secretaresse Makelaardij.

Competenties, Skills en Vaardigheden Secretaresse Makelaardij:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Secretaresse Makelaardij.

Welke competenties heeft een Secretaresse Makelaardij nodig?

Een Secretaresse Makelaardij heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Secretaresse Makelaardij

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Secretaresse Makelaardij passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Secretaresse Makelaardij nodig? 

Als Secretaresse Makelaardij is het belangrijk dat je behulpzaam bent. Je moet namelijk instaat zijn om cliënten  met allerlei vraagstukken te  woord te kunnen staan en hen zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een oplossing (Loyalist). Ook is het erg belangrijk dat je ordelijk kunt werken en dat je gedisciplineerd bent. Je verricht namelijk veel administratieve werkzaamheden en die moeten allemaal nauwkeurig zijn en kloppen. Discipline is vereist omdat je vaak een grote hoeveelheid werk te doen hebt en ook veel dingen tegelijk moet doen (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Secretaresse MakelaardijInterview met een Secretaresse Makelaardij

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Secretaresse Makelaardij

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Secretaresse Makelaardij

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Secretaresse Makelaardij

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Secretaresse Makelaardij dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Secretaresse Makelaardij belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Secretaresse Makelaardij. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Secretaresse Makelaardij iets voor je?

Zou je graag Secretaresse Makelaardij willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Secretaresse Makelaardij bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Secretaresse Makelaardij

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar