Secretaresse Makelaardij worden: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Secretaresse Makelaardij? Lees de functieomschrijving.

Als Secretaresse Makelaardij heb je een afwisselende baan. Je houdt je bezig met het verzorgen van alle correspondentie, het opmaken van koopovereenkomsten en taxatierapporten maar ook met het afhandelen van telefoontjes, het bijhouden van de agenda's en het samenstellen van verkoopbrochures. Daarnaast kan het zijn dat je je als Secretaresse Maakelaardij bezighoudt met het maken van raampresentaties en het plannen van bezichtigingen.

Je hebt als Secretaresse Makelaardij veel contact met de cliënten en het onderhouden van het contact met hen zal ook een groot deel van je functie invullen. Je ondersteunt dus het makelaarskantoor waarvoor je werkt door uiteenlopende werkzaamheden te verrichten.

Wil je werken als Secretaresse Makelaardij?

Werk je al als Secretaresse Makelaardij en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Secretaresse Makelaardij worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Secretaresse Makelaardij, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Secretaresse Makelaardij in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Makelaar
  • Medewerker Makelaarskantoor
  • Cliënten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1750 tot €1750

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Secretaresse Makelaardij

Wat verdient een Secretaresse Makelaardij?

Als Secretaresse Makelaardij verdien je zo rond de €1750 bruto per maand. Dit salaris is sterk afhankelijk van het aantal jaren ervaring dat je hebt en van de opleiding die je hebt gevolgd.

Ook kan het salaris per makelaarskantoor erg verschillen. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zjin sterk afhankelijk van het makelaarskantoor waarvoor je werkzaam bent.

Salarisschaal Secretaresse Makelaardij

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Secretaresse Makelaardij

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Secretaresse Makelaardij

Hoe goed is de toekomst voor de Secretaresse Makelaardij? 

Over het arbeidsmarktperspectief van een Secretaresse Makelaardij is weinig concreets te zeggen. Het is vooral afhankelijk van woningmarkt. Als het daar namelijk goed mee gaat dan zal er ook meer vraag zijn naar makelaars en automatisch ook meer naar ondersteunend personeel zoals secretaresses. Gaat het daarentegen slecht met de woningmarkt dan geldt het tegenovergestelde.

De doorgroeimogelijkheden van een Secretaresse Makelaardij zijn redelijk beperkt. Wil je verder komen in de makelaardij dan zul je altijd eerst verdere diploma's moeten halen.

Baankans Secretaresse Makelaardij

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Secretaresse Makelaardij worden: Opleidingen tot Secretaresse Makelaardij

Hoe word je een Secretaresse Makelaardij? 

Om Secretaresse Makelaardij te worden moet je eerst een MBO Secretaresse opleiding hebben afgerond. Hierna kun je dan aan de slag als Secretaresse. Het NVM SOM(Nederlandse Vereniging Makelaardij) biedt in samenwerking met Schoevers ook een cursus aan die je naast de opleiding tot Secretaresse kunt volgen aan die gericht is op de makelaardij.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Secretaresse Makelaardij

Meer opleidingen Secretaresse Makelaardij

Weet je nog niet of je Secretaresse Makelaardij wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Secretaresse Makelaardij of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Secretaresse Makelaardij

Met wie werkt een Secretaresse Makelaardij samen? 

Als Secretaresse Makelaardij ben je werkzaam bij een makelaarskantoor en kom je dus veel in aanraking met medewerkers van dit makelaarskantoor. Ook heb je nauw contact met de cliënten waarvoor je dingen regelt. Verder heb je natuurlijk veel contact met de makelaars die werkzaam zijn op een kantoor en waarvoor jij veel administratieve werkzaamheden verricht. Soms kan het ook voorkomen dat je met personen uit de vastgoedbranche te maken krijgt als je van deze personen gegevens moet hebben.


  • Makelaar
  • Medewerker Makelaarskantoor
  • Cliënten
Secretaresse Makelaardij


Organisaties waar een Secretaresse Makelaardij werkzaam is

Waar werkt een Secretaresse Makelaardij meestal? 

Als Secretaresse Makelaardij werk je voor een makelaarskantoor. Dit is een profit organisatie. Soms kan het ook voorkomen dat je als Secretaresse binnen een vastgoedkantoor werkt.


Best beoordeelde werkgevers Secretaresse Makelaardij

Waar kun je het beste werken als Secretaresse Makelaardij? Hieronder vindt je de best door de Secretaresse Makelaardij beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Secretaresse Makelaardij.

Competenties, Skills en Vaardigheden Secretaresse Makelaardij:

Welke competenties heeft een een Secretaresse Makelaardij nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Secretaresse Makelaardij

Wat voor persoonlijkheid heb je als Secretaresse Makelaardij nodig? 

Als Secretaresse Makelaardij is het belangrijk dat je behulpzaam bent. Je moet namelijk instaat zijn om cliënten  met allerlei vraagstukken te  woord te kunnen staan en hen zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een oplossing (Loyalist). Ook is het erg belangrijk dat je ordelijk kunt werken en dat je gedisciplineerd bent. Je verricht namelijk veel administratieve werkzaamheden en die moeten allemaal nauwkeurig zijn en kloppen. Discipline is vereist omdat je vaak een grote hoeveelheid werk te doen hebt en ook veel dingen tegelijk moet doen (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Secretaresse MakelaardijInterview met een Secretaresse Makelaardij

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Secretaresse Makelaardij

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Secretaresse Makelaardij

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Secretaresse Makelaardij

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Secretaresse Makelaardij dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Secretaresse Makelaardij belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Secretaresse Makelaardij. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Secretaresse Makelaardij iets voor je?

Zou je graag Secretaresse Makelaardij willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Secretaresse Makelaardij bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Secretaresse Makelaardij

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar