Non-profit Non-profit

Sector Non-profit

Welke beroepen vind je in de Non-profit Sector? Non-profit organisaties zijn organisaties die geen winstoogmerk hebben. Ze houden zich bezig met het welzijn van mens, dier, natuur en/of maatschappij. Dit zijn organisaties/goede doelen als Greenpeace, Amnesty International of Stichting AAP. Denk ook aan organisaties die bezig zijn met kunst, educatie, politiek of onderzoek.  Hoewel het doel van non-profit organisaties niet is om winst te maken, hebben ze wel inkomsten nodig. Deze verkrijgen ze door middel van subsidies, giften en contributies. De organisaties die subsidie krijgen van de overheid, worden gecontroleerd door de overheid. Is de kwaliteit niet goed, dan kan de subsidie komen te vervallen.

Wat wordt er verdiend in de non-profit sector?

Zoals hierboven al vermeld, wordt er niet veel verdiend in deze sector. De salarissen zullen daardoor ook niet erg hoog zijn. Wel kunnen bijvoorbeeld directeuren veel van de inkomsten opstrijken. Verder hangt het ook af van de ervaring, subbranche en functie van de mederwerker.  

3 Beroepen in de sector Non-profit

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Bestuurssecretaris
  Salaris: €1900 tot €3500
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bestuurssecretaris. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bestuurssecretaris wordt.
  Buurtbemiddelaar
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Geen, Cursus / Bijscholing
  Baankans:
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep buurtbemiddelaar. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je buurtbemiddelaar wordt.
  Luchtwachter
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Geen
  Baankans:
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep luchtwachter. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je luchtwachter wordt.
  per pagina

  Filter